Fotowedstrijd: de mooiste Haagse Mondriaan foto (win vrijkaartjes!)

Foto: Richard Mulder

Foto: Richard Mulder

Het Mondriaanjaar is nog maar net van start, maar Den Haag ziet er nu al met de dag steeds meer en meer uit als een sprankelend Mondriaan kunstwerk. Om die reden gaan wij in deze fotowedstrijd op zoek naar de mooiste Haagse Mondriaan foto!

Meedoen met de Mondriaan fotowedstrijd?
Stuur jouw mooiste Haagse Mondriaan foto op naar info@denhaagdirect.nl onder vermelding van Mondriaan fotowedstrijd. Of deel je foto op TwitterFacebook of op Instagram met #mondriaanfotowedstrijd en @DenHaagDirect. Tot en met dinsdag 25 april 2017 12.00 uur kun je jouw foto inzenden.

Let op:
– Maximaal 1 inzending per persoon
De foto moet gemaakt zijn in een openbare ruimte
De foto moet in Den Haag gemaakt zijn (vermeld daarom ook waar hij gemaakt is!!!)

Wanneer kan ik stemmen op de mooiste foto?
Alle ingezonden foto’s worden na de inzendingsronde in een album op onze Facebookpagina geplaatst. Vervolgens kan er op de foto’s gestemd worden, door een like achter te laten. De 5 foto’s die na een week de meeste likes hebben, worden in een poll op de website geplaatst. Ook worden er 3 foto’s door de redactie uitgekozen die meegaan naar de finale. De foto met de meeste stemmen wint de Haagse Mondriaan fotowedstrijd!

De prijs!
De winnaar mag zichzelf de beste fotograaf van Den Haag noemen en wint 2 vrijkaartjes voor de voorstelling van Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld op 29 en 30 september 2017 in het World Forum Theater in Den Haag.

6861 getoond, 309 bekeken

One thought on “Fotowedstrijd: de mooiste Haagse Mondriaan foto (win vrijkaartjes!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *