Gaat DenHaagDirect verdwijnen??

Haagse Dingen7ytr

Foto; Haagse Dingen

Op 16 augustus 2012 had ik een van mijn eerste artikels geplaatst op de site van DenHaagDirect. Dit gebeurde nadat ik was uitgenodigd om deel te nemen aan dit toen nog nieuwe regionale platform.

Heel gastvrij en klantvriendelijk dook ik toen in het schrijven van mij eigen videoblog. Elk filmpje dat ik heb gemaakt met foto’s en een verhaal illustreren en delen met de mensen in de regio… Had er nooit bij stilgestaan om dit ooit te gaan doen. En door het werken met de software van de site heb ik weer veel dingen geleerd die ik op andere plekken ook kon gebruiken.

Laagdrempelig

Iedereen die het wilde kon een blog krijgen bij DenHaagDirect en hun persoonlijke verhalen delen. Zo heb je diverse rubrieken voor iedereen, of je nou van koken houd of graag puzzelt. Ook de tips uit de activiteiten kalenders waren altijd handig als je niet thuis wilt blijven zitten.

Haagse Dingen5tg

Al 6 jaar actief op de site van DenHaagDirect. Foto: Haagse Dingen

Afscheid of toch niet?

Nu is helaas mogelijk het einde in zicht, tenzij een nieuwe partij besluit de site en stichting in stand te houden. Ik zou het triest vinden als deze site zou verdwijnen. Nu is het duimen dat er nog iemand komt. Ik wens alle mensen (van toen en nu) achter de schermen van DenHaagDirect succes. Net als alle collega bloggers.

4337 getoond, 147 bekeken

3 thoughts on “Gaat DenHaagDirect verdwijnen??

  1. Goed geschreven Dennis, het gaat ook om de veelzijdigheid van alle mensen die zich hieraan verbonden hebben, en hiervan genieten, ook al uiten ze dit niet iedere dag ! Het is uniek, en moet daarom blijven, helemaal met jou en alle andere bloggers eens !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *