Gamestate opent gamehal aan Grote Markt Den Haag – maar wanneer…?

Gamestate grote markt den haag opening intertoys bart smit

Het pand van de voormalige Bart Smit/Intertoys aan de Grote Markt 4 staat momenteel leeg Foto: Igor Tschernizki

Update 20 september Gamestate opent op 19 oktober 2018.

De Grote Markt in Den Haag krijgt er weer een nieuwe trekpleister bij. Het bedrijf Gamestate gaat daar namelijk een gamehal openen. Dit blijkt uit een oproep op Facebook waarin men op zoek is naar personeel voor hun nieuwste vestiging aan de Grote Markt.

Bart Smit/Intertoys
Al in 2014 werd gesproken over de komst van een game/amusementshal naar de Grote Markt. Als mogelijke locatie werd het pand van Bart Smit (later Intertoys), dat nu leeg staat, genoemd. Research laat ons zien dat het inderdaad om Grote Markt nummer 4 gaat, aangezien Gamestate vorig jaar november een aanvraag heeft gedaan voor een horecavergunning.

Openingsdatum: tot nu toe een raadsel
We weten nu dus dat er definitief een gamehal komt en in welk pand. Wat we nog niet weten, is de openingstermijn en of Gamestate net als Bart Smit beide verdiepingen van het pand gaat gebruiken. In de oproep op Facebook staat het volgende:

“Reageren kan tot en met zaterdag 17 februari. Je moet bereid zijn om bij aanvang naar Rotterdam of Utrecht te komen voor een inwerktraject. Uiterlijk 1 maart hoor je of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.”

De enige aanwijzing die we hebben is de datum van 1 maart 2018 en het inwerktraject. Zodra iemand is aangenomen, zal hij of zij dus eerst meedraaien in het fililaal in Rotterdam of Sittard. Ook hier zal natuurlijk enige tijd overheen gaan. Uiteraard hebben we Gamestate ook om een reactie gevraagd over de (verwachte) openingsdatum. Zodra wij daar meer over weten, zullen wij er hier melding van maken.

Over Gamestate
Bij de gamehallen van Gamestate kun je terecht voor een uitgebreid aanbod aan spellen. Van Pac-Man en Star Wars tot airhockey, danssimulatoren, simulatoren, grijpautomaten, flipperkasten, 4D-games en racespellen. Op dit moment heeft het bedrijf drie vestigingen in Nederland: Kerkrade, Utrecht en Rotterdam.

Weet jij meer over de opening? Laat het ons weten in een reactie!

7962 getoond, 4304 bekeken

5 thoughts on “Gamestate opent gamehal aan Grote Markt Den Haag – maar wanneer…?

  1. Ik ben echt superblij dat er nu eentje in de buurt is! Eerder moest je altijd naar de kust reizen of de grote stad. Ik denk dat dit ook meer leven en gezelligheid boost in de stad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *