Gek op verse bloemen? Hier koop je de mooiste boeketten in Scheveningen

De vogeltjes fluiten (of de meeuwen krijsen eigenlijk), alles groeit en bloeit, en de zon schijnt weer wat vaker. Krijg jij daar ook zo’n zin van om de lente in huis te halen? Wij anders wel. Helemaal hortensia, of misschien voel je meer voor een blauwe druif, ook narcissen en tulpen mogen gezien worden. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van waar je in Scheveningen moet zijn, als je ook gek bent op bloemen, en planten.

’t Toefje
Geloof het of niet, maar al sinds 1982 kan je bij ’t Toefje, geurige bloemen en prachtige planten krijgen. Ze is gevestigd in de Keizerstraat te Scheveningen. Ze werken met mooie natuurproducten, en maken inspirerende combinaties. Dus als je er nog nooit bent geweest, gaat dat zien!

’t Toefje is gespecialiseerd in de bloemsierkunst, niet alleen kan je hier terecht voor een groot assortiment aan bloemen, planten ook voor bijbehorende accessoires ben je hier aan het juiste adres. Naast shoppen voor een mooi boeket of vaas kun je bij ’t Toefje ook workshops volgen.

Aalsmeer’s Bloemenhuis
Laat je niet misleiden door de naam, want deze rakkers zitten al sinds 1930 (!) in Scheveningen! Op de Stevinstraat 161 kun je terecht voor de mooiste boeketten en planten. In de zomermaanden is hier naast verse bloemen een grote variatie aan tuin- en perkgoed verkrijgbaar. Ook voor mooie vazen en een ruim assortiment aan aardewerk moet je hier zijn. Of wat je dacht je van een bloemenabonnement?

Dit bloemenhuis is aangesloten bij Fleurop-Interflora en leveren dus niet alleen in Scheveningen en Nederland, maar over de gehele wereld! Dus mocht je op vakantie zijn en een bloemetje nodig hebben in je tent? Dan weet je bij deze wie je kan bellen…

Bloemenhuis Monique
Wil je geen ingewikkelde boeketten bestellen maar gewoon even een bloemetje halen voor een goede prijs? Dan moet je bij Bloemenhuis Monique in de Badhuisstraat zijn! Dit familie bedrijf heeft een groot assortiment aan bloemen en planten, per seizoen.

Ze bestaan al sinds 1973, en wij vinden dit echt een van de scherpst geprijsde bloemenhuizen in Scheveningen, dat je het even weet.

Bloemenhuis George
Bloemenhuis George staat garant voor prachtige verse boeketten, passend bij het seizoen. En ze zijn partner van Topbloemen.nl, waardoor ze door heel Nederland bloemen kunnen bezorgen voor een scherpe prijs. Plaats online snel en eenvoudig je bestelling, maar langsgaan is een nog beter idee. Want je bent verzekerd van een goed advies, en (ook uit ervaring sprekend) een van de beste lavendels die wij ooit hebben geroken!

Wil je de hele lijst lezen? Of meer tips van wat er op Scheveningen te doen is? Kijk op www.buitengewoonscheveningen.nl.

7742 getoond, 516 bekeken

One thought on “Gek op verse bloemen? Hier koop je de mooiste boeketten in Scheveningen

  1. Ik koop mij bloemen altijd bij bloemenhandel Waas op het Tesselseplein gegarandeerd vers staan soms wel twee weken vind dit een wel een vermelding waard die ook bij de Scheveningse bloemenhandel hoort te staan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *