Gemeente Den Haag deelt gratis anti-inbraakmateriaal uit

DSC_0237Heb je altijd al iets willen doen aan de veiligheid van je huis? Dan is dit het moment. Vandaag, op vrijdag 18 september, geeft Gemeente Den Haag tussen 09:00 en 17:00 gratis informatie en anti-inbraakmateriaal uit in de Fahrenheitstraat. Voorbijgangers krijgen een geel tasje met daarin in huis te gebruiken materiaal tegen inbraken en informatie. Ook staan medewerkers klaar om informatie te geven en vragen te beantwoorden.

 

Wat is er te krijgen?
Na het invullen van een formulier komt er een monteur bij u thuis. Deze monteert gratis een kierstandhouder en een deurspion op uw deur. Hiermee kan de deur altijd op een kier, maar van buitenaf niet opengeduwd worden. In het gele tasje vind je een 24 uur tijdschakelklok. Dit is een apparaatje dat in het stopcontact kan. Hiermee kan een licht op een vaste tijd ingeschakeld worden. Op deze manier heb je vanaf een bepaalde tijd altijd licht voor of bij de deur en heeft u beter zicht op mogelijke inbrekers. Verder zitten er verschillende informatieboekjes in het tasje die u kunnen helpen om inbraken te voorkomen.

De komende tijd staat de stand op meerdere plaatsen in Den Haag. Ook op deze dagen is gratis materiaal en informatie te krijgen.

1964 getoond, 1628 bekeken

25 thoughts on “Gemeente Den Haag deelt gratis anti-inbraakmateriaal uit

 1. Geachte hr. mw.
  Graag kom ik in aanmerking voor een kierstandhouder
  wilt u mij hierover benaderen bij voorbaat dank,
  Rishma

 2. ik zou graag voor een deurspion en kierstandhouder in aanmerking willen komen! Goede actie van jullie……

 3. GOED IDEE VAN DE GEMEENTE. iK WIL GRAAG IN AANMERKING KOMEN VOOR EEN GRATIS
  STANDHOUDER/DEURSPION. Kan dit door u bevestigd worden?

 4. Geachte hr. mw.
  Graag kom ik in aanmerking voor een kierstandhouder
  wilt u mij hierover benaderen bij voorbaat dank,
  John van Leeuwen

 5. Wat een leuke initiatief voor de veiligheid! Graag kom ik aanmerking voor een gratis kierstandhouder. Met vriendelijke groet,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *