‘George & Eran lossen Wereldvrede op – De Finale’ in Theater aan het Spui

'George & Eran lossen Wereldvrede op - De Finale' in Theater aan het Spui
Op woensdag 14 februari is het tijd voor een bijzonder leuke voorstelling in het Theater aan het Spui. In de muzikale conflictkomedie ‘George & Eran lossen Wereldvrede op! De Finale’, keren de twee vrienden voor een laatste keer terug op het podium om eindelijk de klus te klaren waar ze drie jaar geleden aan begonnen.

George ondernam een reis richting moederland en strandde in Lesbos waar hij elke dag honderden landgenoten aan zag spoelen in overvolle en beschadigde boten. Hij deed wat hij kon en droeg zoveel zijn schouders dragen konden.

Eran trok vol goede moed naar Den Haag en ondernam een reis die hem leidde langs beleidsmakers en wetgevers. Via Brussel langs Parijs naar Berlijn om te praten met mensen die het verschil kunnen maken, om zo de vrede als domino-effect over de wereld te verspreiden. In dit slotstuk van hun bewierookte trilogie hebben zij de sleutel gevonden waarmee ze de poorten openen die naar Wereldvrede zullen leiden.

Recensies
“Magistraal slotstuk van George & Eran” ★★★★★ Scenes
“Superieur geacteerd en bij vlagen vlijscherp. Dit moet gezien worden!” NRC
“Imposant drieluik- Syriër George en Israëliër Eran pellen elkaar meedogenloos af” – Dagblad vh Noorden
“Zelfs politieke dilemma’s krijgen een introspectieve behandeling in de rake slotaflevering van George & Eran lossen Wereldvrede op.” – De Volkskrant

Kaarten
Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via deze website.

2896 getoond, 48 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *