Gezellig familie kerstevenement op Kijkduin zondag 10 december 2017

Foto: Martin Reitsma. Kerst op Kijkduin

Foto: Martin Reitsma. Kerst op Kijkduin

December is dé feestmaand die voor velen een sfeer van samenzijn betekent. 
Beleef op zondagmiddag 10 december a.s. een gezellig familie kerstevenement  op Kijkduin.

Kom genieten van de winterse kerstsfeer en gastvrije ambiance aan zee. De kerstman verwelkomt u hartelijk. Of hij Rudolf zijn rendier bij zich heeft is nog even afwachten, maar zijn charmante kerstmeisjes zullen er zeker bij zijn. Kijkduin in kerstsfeer heeft een sneeuwslide, een draaimolen die op volle toeren draait en in het centrum van Kijkduin kunt u genieten van een gezellige kerstmarkt. In het NH Atlantic Hotel start om 15.00 uur een gratis kerstvertelling door vertelkunstenaar Niels Brandaan Cotterink. Het verhaal ‘De gelukkige prins naar het sprookje van Oscar Wilde is geschikt voor jong en oud. Wil je zeker zijn van een plekje, meld je dan aan via info@kijkduin-beachresort.nl.

De gezelligste tijd van het jaar is in Kijkduin niet compleet zonder de juiste muziek. U kunt volop genieten van eigentijdse kerstmuziek in de winkelpromenade. Jingle allthe way! Daar zullen de aansprekende klanken van The Cosy Rockers, singer-songwriter Ronn van Etten, The Christmas Angels met Mars en Yenney en de formatie ZHINGG wel voor zorgen!  Deze geweldige bands en muzikanten zijn al vele weken aan het repeteren om de mooiste kerst hits aan u te laten horen. Zangeres Yenney bracht onlangs haar nieuwe single ‘Christmas Day’ uit en staat hiermee inmiddels op een verdienstelijke 27e plaats in de landelijke digipluggen hitparade. The Cosy Rockers zorgen er met hun Fender klanken én met gluhwijn voor dat u het vanzelf warm krijgt, terwijl Ronn van Etten als een echte troubadour in diverse horecagelegenheden zal optreden. De close-harmony vocalen van de formatie ZHINGG zullen u ongetwijfeld al in kerststemming brengen. De conducteur van de Royal Winter Express  – een heuse Haagse Kerstbus – brengt u vanuit de binnenstad of Scheveningen gratis naar Kijkduin of de Uithof en vice versa. Zo kan jong en oud de hele dag van alle winterse activiteiten genieten.

Metamorfose Kijkduin
Kijkduin ondergaat de komende jaren een metamorfose. Tijdens deze herontwikkeling blijft Kijkduin de kleinschalige, gastvrije familie badplaats waar je jaarrond van alles kunt beleven.  En niet onbelangrijk: ook het parkeren is nog steeds gratis! Komt u met het openbaar vervoer naar Kijkduin, houd u dan huiswaarts rekening met de verplaatsing van de opstaphalte voor bus 23, 24 en 26 op de hoek Kijkduinsestraat-Deltaplein. Kom genieten, het wordt weer aangenaam en bruisend in het overdekte winkelcentrum van Kijkduin. Ga voor meer informatie naar: http://www.kijkduin-beachresort.nl/

5177 getoond, 320 bekeken

2 thoughts on “Gezellig familie kerstevenement op Kijkduin zondag 10 december 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *