Gin-Tastic 17,18 februari 2018: Eerste Gin-Tonic festival van Zuid-Holland

Bron: persbericht

Bron: persbericht

Tijdens Gin-Tastic op zaterdag 17 en zondag 18 februari staat de gehele Foodboulevard op De Pier in Scheveningen in het teken van Gin-Tonic (G&T). De vijftien beste G&T-experts van verschillende – voornamelijk Nederlandse – Gin-merken zijn van de partij. Zij organiseren workshops en tastings waar bezoekers de lekkerste G&T’s proeven, de nieuwste smaken ontdekken en zelf de perfecte Gin-Tonic leren bereiden.

Programma Gin-Tastic festival
Op dit eerste G&T-festival van de regio zijn meer dan vijftien verschillende Gin-merken vertegenwoordigd: met V2C, Gin Mare, Fever Tree en Hermit Gin – een local hero die invloeden van de zee in zijn Gin verwerkt. De live optredens van artiesten (o.a. Jayne Bordeaux, Pat Smith & de band Nootmuskaat) en DJ’s (o.a. het duo Inferno) op het Pier Podium, en de knusse hangouts op de Foodboulevard, maken het festivalgevoel helemaal compleet.

Het exacte programma van Gin-Tastic komt een week voor het evenement op social media, prijzen variëren tussen de €3,50 en €6,50. Toegang tot het festival Gin Tastic is op beide dagen gratis.

In onze Uitblinker verkiezing van een aantal jaar geleden bleek wel hoe populair het drankje in Den Haag is. Hier vind je tevens de leukste Haagse plekjes om te genieten van een glaasje Gin-Tonic.

Bron: persbericht

 

3994 getoond, 189 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *