Gratis je fiets stallen in Scheveningen en Kijkduin

Fiets_Boulevard_Scheveningen

Bron: FaceMePLS (Flickr)

Vanaf 29 maart 2015 kan er gratis gebruik worden gemaakt van de Biesieklette fietsenstallingen in Scheveningen en Kijkduin. Net als vorig jaar wil gemeente Den Haag hiermee het gebruik van de fiets stimuleren en de overlast van verkeerd gestalde fietsen tegengaan.

Locaties
In totaal zijn er vijf stallingen van Biesieklette gratis te gebruiken. Scheveningen heeft er drie aan de Strandweg en één op het Palaceplein. In Kijkduin staat er ook een fietsenstalling. De regeling is als volgt: eerste dag is gratis, maar wil je dat je fiets langer dan één dag blijft staan dan moet er voor de extra dagen betaald worden.

Extra service
Naast de fietsenstalling biedt de Biesieklette ook andere services aan, zoals de verhuur van rolstoelen, kinderbuggy’s en zijn er oplaadpunten voor e-bikes. De nieuwste locatie bij de haven verhuurt tevens fietsen, bolderwagens en (elektrische) strandrolstoelen.

Fietsverwendag
Om het initiatief onder aandacht te brengen wordt door Biesieklette op 29 maart een fietsverwendag georganiseerd. Bij de stalling Strandweg Haven kan je fiets op deze dag gratis gekeurd en gegraveerd worden.

1179 getoond, 837 bekeken

2 thoughts on “Gratis je fiets stallen in Scheveningen en Kijkduin

  1. ìk ben vrijwilliger tijdens de Volvo Ocean Race. Kom uit Amersfoort, kan ik bij jullie mijn fiets stallen? Ik kom ermee vanaf Den Haag Centraal Station.

  2. Mijn spullen zijn door de Biesieklette beheerder per ongeluk meegegeven aan een vreemde (die dus ook geen bonnetje kon overleggen). Wie denkt dat Biesieklette met excuses en een snelle schadeloosstelling komt vergist zich; net als ik … Wat een bedrijf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *