Gratis pendelbus voor patiënten van MCH-Bronovo

Sinds begin april rijdt er een gratis MCH-Bronovo pendelbus tussen de locaties Westeinde en Bronovo. Patiënten kunnen hier op vertoon van hun afsprakenkaart of patiëntenpas gebruik van maken. De bus rijdt van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Met de pendelbus wil MCH-Bronovo patiënten een extra service bieden.

MCH Bronovo pendelbus

Foto: MCH Bronovo pendelbus

MCH-Bronovo biedt zorg aan op verschillende locaties en de pendelbus faciliteert patiënten om daar maximaal gebruik van te maken. De pendelbus brengt patiënten makkelijk en gratis naar beide ziekenhuislocaties. Elke patiënt kan één begeleider meenemen in de bus, in totaal biedt de bus plek aan vier patiënten en vier begeleiders. De pendelbusservice wordt in eerste instantie als pilot ingezet voor één jaar. Tussentijds wordt de service geëvalueerd.

Vertrektijd
De bus rijdt van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.

 • Vertrek elk half uur (08.30 uur, 09.30 uur, 10.30 uur etc.) van Bronovo
 • Vertrek elk heel uur (08.00 uur, 09.00 uur, 10.00 uur etc.) van Westeinde

Elk patiënt mag één begeleider meenemen in de bus. Er is ook ruimte voor bijvoorbeeld een opgeklapte rolstoel. In totaal kunnen 8 personen in de bus.

Locatie bushaltes

 • De bushalte vindt u bij Bronovo voor de ingang op de rotonde.
 • Bij Westeinde is de halte voor de ingang, aan de Lijnbaanzijde.

Wachtruimtes

 • Bronovo: wachtruimte voor de pendelbus in de ontvangsthal.
 • Westeinde: wachtruimte bij ingang Lijnbaan.

1163 getoond, 138 bekeken

4 thoughts on “Gratis pendelbus voor patiënten van MCH-Bronovo

 1. Ik hoop dat de pendelbus blijft rijden. Heel vaak moet ik naar Bronovo, en het is voor mij een probleem om er op een andere manier te komen. Groet, Trudy Alves

 2. Fantastische service is de pendelbus. Ik hoop dat dit zo blijft. Regelmatig moet ik naar Bronovo, en zou het heel moeilijk worden voor mij om daar zonder de pendelbus te komen.
  Groeten van mevr. Alves

 3. Super vind ik het ,misschien een idee om gehoor er aan te geven door op de afspraken formulier standaard dat er een pendel bus gaat.ook al zou ik een kleine vergoeding moeten betalen zou ik het doen.met vriendelijke groet mevr de bruijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *