Greens viert half jarig bestaan met Elzas maand

Bron foto: Greens

Na twee proefweekenden gedraaid te hebben opende burgemeester Pauline Krikke op 30 mei jl. restaurant Greens in het Westbroekpark. Op het voormalige midgetgolfterrein verrees in het voorjaar een prachtig en duurzaam gebouwd restaurant met eigen zorg(moes)tuin. Tientallen vrijwilligers onderhouden de tuin en onder leiding van stichting Mens en Tuin onderhouden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de moestuin. Greens viert haar half jarig bestaan in november met een Elzas maand.

De hele maand november zet Greens één regio in het zonnetje; de Elzas. Hiervoor heeft Greens gekozen voor een aantal typische, klassieke Elzas gerechten als gebakken uientaart, huisgemaakte lamspaté of een Elzasser zuurkoolschotel. In samenwerking met Nico McGough van Bosman Wijninkopers uit het Statenkwartier is gekozen voor een aantal mooie, bijpassende biologische wijnen uit dit deel van Frankrijk.

De Elzas maand wordt afgesloten op zondag 25 november 2018 met een wijnproefmiddag. Tussen 14.00 uur en 17.00 uur kunt u – gratis – kennismaken met alle wijnen van Vignobles des deux Lunes, het bio-dynamisch werkende wijnbedrijf van de gezusters Amélie & Cécile Buecher uit Wettolsheim. Aansluitend is er de mogelijkheid om te blijven eten. Reserveren is van groot belang. Meer informatie op www.greensinthepark.nl.

Greens is open van dinsdag tot en met zondag van 09.00 tot 20.00 uur. Alle Elzas gerechten zijn te verkrijgen vanaf 12.00 uur.

4237 getoond, 59 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *