Haags Beat Festival gaat in 2018 weer rocken in het Zuiderparktheater

Zondag 8 juli 2018 van 13.00 – 22.00 staat het Zuiderparktheater tijdens Haags Beat Festival weer vol met verrassende muziek-verteranen. Wild Romance, Focus, Rinus Gerritsen, Cesar Zuiderwijk, Massada, Polle Eduard, René and the Alligators e.v.a. + Special Guests gaan het publiek een onvergetelijke dag geven…

Haags Beat Festival

Stichting Popagenda Scheveningen in samenwerking met het Zuiderparktheater hebben een waanzinnige 2e editie van het Haags Beat Festival in petto! Een eerbetoon aan de artiesten die Den Haag voor eeuwig op de kaart hebben gezet in de geschiedenis van de popmuziek. Artiesten die nog steeds midden in de vibe van de muziek zitten. Die nog steeds muziek ademen zoals ze dat vroeger deden. Een mooie mix van deze veteranen in de muziekkunst gaan een mooie dag op deze vette Haagse buitenlocatie verzorgen.

Programmering

De organisatie heeft wederom een programma samengesteld om je vingers bij af te likken: Wild RomanceFocusMassadaRené and the AlligatorsReady to Play Talents: Ode aan de BeatJen Min LauThe Black Albino’s, de grote finaleband Rocktown Buddy’s o.l.v. Peter Langerak met onder andere Rinus GerritsenCesar ZuiderwijkNicko ChristiansenNatousch GerritsenWoody ‘The Crazy Rocker’ Brunings, Dianne Marchal, Polle Eduard en nog vele verrassingen die wij nu nog niet mogen prijsgeven. De beschrijving en het tijdschema verschijnen ruim vóór aanvang van het festival in verschillende mediakanalen. Voorts delen bekende artiesten en personen uit de Beatgeneratie prachtige anekdotes, gevoed door dagvoorzitter/presentator Fred Zuiderwijk. Wie deze artiesten zijn, blijft nog even een verrassing. En natuurlijk zijn Jaap en Jacqueline Schut van de Schatkamer van de Nederlandse Popmuziek, Museum RockArt, weer van de partij!

Eten en drinken

Met de traditionele Indische cateraar Soeboer en de ‘Hollandse hap’ van het Openluchttheater, maakt de organisatie het feest compleet: samen eten, drinken, kletsen, meet & greet, dansen en vooral genieten van fantastische muziek!

Over Stichting Popagenda Scheveningen

Stichting Popagenda Scheveningen heeft onder meer als doel live muziek in elk stadsdeel van Den Haag te promoten door het bedenken en organiseren van (grote) popcultuur-maatschappelijke evenementen en festivals voor inwoners, bezoekers en ondernemers van het betreffende stadsdeel.

Hou je van muziek, nostalgie, lekker sfeertje en lekker eten…. Kom dan gewoon!

Tickets www.zuiderparktheater.nl/agenda/haagsbeatfestival2-192413!

– Voorverkoop online: € 14,50*
– Ooievaarspas: € 5,00*
*1 euro servicekosten online
Haags Beat Festival | Zondag 8 juli | Zuiderparktheater | Aanvang 13:00 uur | Einde: 22.00 uur | Tickets: € 14,50* in de voorverkoop online |  Aan de Poort: € 20,00 | Ooievaarspas: € 5,00*
www.facebook.com/HaagsBeatFestival |www.haagsbeatfestival.nl | www.zuiderparktheater.nl

ENTREE: 14,50 EURO* (+ 1 euro servicekosten):
www.zuiderparktheater.nl/agenda/haagsbeatfestival2-192413!

Dit festival is mogelijk gemaakt door Gemeente Den Haag-Stadsdeel Escamp!

 

Foto’s: Iwan de Brabander
Tekst: Persbericht en Iwan de Brabander

Lees hier het sfeerverslag van Haags Beatfestival van vorig jaar en kom alvast in de stemming.

1732 getoond, 190 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *