Haags Sportinitiatief beloont sportieve plannen met geldbedrag

Foto: Richard Mulder

Foto: Richard Mulder

Hoe krijgen we Den Haag beter aan het bewegen? Weet jij een goed sportinitiatief waarmee we dit voor elkaar kunnen krijgen? Dan is nu het moment om in actie te komen!

Meer in beweging
De gemeente Den Haag wil bewoners helpen meer in beweging te komen en heeft daarom het Haags Sportinitiatief tot leven geroepen. Het is de wens van de gemeente om vooral bewoners die weinig of zelfs helemaal niet sporten te stimuleren in actie te komen. Denk aan ouderen of mensen met een beperking. Deelnemers aan het Haags Sportinitiatief maken kans op een geldbedrag tot wel 10.000 euro om hun plan tot uitvoering te brengen.

Doe mee
Tot en met 11 mei 2017 17.00 uur kun jij jouw idee insturen. Daarna kan er online gestemd worden op de ideeën die zijn ingezonden. Niet alleen non-profitorganisaties mogen deelnemen, ook sportverenigingen zijn van harte welkom hun plan in te sturen. Let wel op dat je voldoet aan de criteria. Ga naar de website voor meer informatie!

Uitreiking
Wethouder Rabin Baldewsingh reikt tijdens de finale van de Haagse Stadsspelen op 1 juli het bedrag uit aan de winnende Haagse Sportinitiatieven.

948 getoond, 98 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *