Haagsche Business Club winterborrel op woensdag 12 december in The Court

Haagse Business ClubOp woensdag 12 december presenteren we jullie een bijzondere Winterborrel op wederom een nieuwe locatie in Den Haag. Voor deze editie zijn we te gast in de onlangs geopende cocktailbar The Court aan het Groenewegje in Den Haag. Hier drink je geen mojito en cosmopolitan, maar originele nieuwe cocktails met een verhaal. Den Haag is natuurlijk de stad van vrede en recht, vandaar dat de rechtbank als basis is genomen voor de inrichting van deze nieuwe zaak.

MELD JE HIER AAN! 
Vanaf 19.30 uur ben je van harte welkom en word je natuurlijk ontvangen met een cocktail. Ben je geen cocktail liefhebber? Geen probleem, er wordt ook bier, wijn en fris geserveerd. We blikken deze avond vooruit naar 2019 en er is voldoende gelegenheid om te netwerken. De avond duurt tot 22.30 uur.

The Court kun je vinden aan het Groenewegje 115 in Den Haag. Deze bijeenkomst is toegankelijk voor HBC leden, introducés en voor gasten (niet-leden). We vragen aan gasten een bijdrage van € 25,- per persoon voor de netwerkborrel, direct te voldoen na inschrijving via iDEAL.

3986 getoond, 76 bekeken

One thought on “Haagsche Business Club winterborrel op woensdag 12 december in The Court

  1. Als liefhebber van de betere borrel huldig ik dit Haags initiatief van hoog statuur toe. Ik zal zeker Acte de présence geven bij deze winterborrel in de cocktailbar van The Court .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *