Haagsche gebouw Siemens geherfinancierd

Siemens Den HaagPingProperties heeft een herfinanciering afgerond voor het PingProperties Office fund VII. De financiering, die reeds bij vastgoedfinancier Berlin Hyp liep, is met vijf jaar verlengd. PingProperties Corporate Office fund VII heeft het kantorencomplex aan de Prinses Beatrixlaan 800 in Den Haag sinds 2013 in portefeuille.

Het complex heeft een vloeroppervlakte van circa 29.065 m² en beschikt over 542 parkeerplaatsen. Het complex ligt op loopafstand van station Laan van NOI en de Randstadrail en ligt direct aan de A12.

Het Beatrixkwartier is volop in beweging. Er wordt nieuwgebouwd en bestaande gebouwen worden gerenoveerd. Deze nieuwe plannen omvatten naast kantoren ook woningen en voorzieningen, zoals een hotel en winkels. Het gebouw is langjarig en volledig verhuurd aan Siemens Nederland. Voor deze verlenging van de fondsfinanciering is PingProperties geadviseerd door Loyens & Loeff.

Bron: PropertyNL, 09-02-2018

Op zoek naar huisvesting voor uw bedrijf?
Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden. Neem contact op via de website, info@Steenworp.nl of 070-3141516.

1191 getoond, 59 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *