Haagse band Pink Project in AHOY – zaterdag 16 september 2017

Op zaterdag 16 september 2017 zal Pink Project na vijf jaar weer een avondvullende show verzorgen in Rotterdam Ahoy.

De Haagse band Pink Project heeft in de afgelopen jaren bewezen het gehele Pink Floyd oeuvre perfect te kunnen uitvoeren. Mede daardoor worden zij door kenners en criticasters wereldwijd gezien als één van de beste tribute bands. Of het nu was in de theaters, clubs of in een uitverkocht Ahoy, steeds weer wisten zij het publiek te overtuigen met onder meer gepassioneerde integrale uitvoeringen van de mooiste Pink Floyd albums.

Spectaculaire lichtshow bij het Pink Project. Foto met toestemming van Hans Zandberg en PP.

Spectaculaire lichtshow bij het Pink Project. Foto met toestemming van Hans Zandberg en PP.

In gesprek met Peter Chattelin – oprichter Pink Project
De media schreef naar aanleiding van hun recente optreden in het Zuiderparktheater:  ‘Het Pink Project heeft een geweldige lichtshow en een fantastisch geluid met nummers die je raken. Een Pink Floyd waardig optreden, muzikaal uitgevoerd door gepassioneerde muzikanten’ We doen een interview met de Haagse ondernemer Peter Chattelin. Peter is geluidsprofessional en voorts oprichter van het Pink Project.

‘In Ahoy zal Pink Project alle parels van Pink Floyd de revue laten passeren. Met een geweldige lichtshow, inflatables, quadrafonische sound en adembenemende projecties. Het culturele erfgoed van Pink Floyd wordt perfect geconserveerd door Pink Project. Wij kijken enorm uit naar onze show in Ahoy en zullen alles uit de kast halen om de fans een onvergetelijke Pink Floyd avond te bezorgen’ aldus Peter. ‘Ook verheugen wij ons op  onze jaarlijkse optredens, in december, bij het Haagse Omniversum. Vanaf volgende week start de kaartverkoop. Wij hebben de afgelopen jaren zoveel positieve reacties van ons publiek ontvangen op deze shows dat wij er zelf ook erg naar uitkijken’ gaat Peter verder.

Zijn liefde voor de muziek van Pink Floyd is groot. Die passie zie je terug bij de hele band. Peter besluit ons interview en zegt nog: ‘Pink Floyd stond vooral bekend als een band die ongeëvenaarde live concerten gaf. Iedereen die ooit een concert van Pink Floyd bezocht heeft, zal beamen dat dit een onvergetelijke ervaring is geweest. Deze ervaring willen wij ook ons publiek geven.’

In het seizoen 2017– 2018 zal onze show “Pink Floyd in Concert part 2” te zien zijn. Het Pink Project zal dan de hoogtepunten van deze Pink Floyd concerten in de theaters en pop podia uitvoeren. Ook deze shows zullen weer een nieuw hoogtepunt vormen binnen de toch al zo rijke historie van de band.

Kaartverkoop voor de concerten via www.ticketmaster.nl. Ga voor meer info naar http://www.pinkproject.nl/.

 

1353 getoond, 98 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *