Haagse band The Clarks nieuwe huisband Veronica Inside (VI)

Vanavond (10 augustus 2018) beginnen Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee op Veronica aan een nieuw seizoen van hun voetbaltalkshow Veronica Inside (VI, eerst bekend als Voetbal Inside).

The Clarks veronica inside huisband

The Clarks op Life I Live. Archieffoto: Harry van Reeken

Behalve een nieuwe zender, een nieuw decor en waarschijnlijk een hoger salaris voor de drie heren, verandert er niet veel. Wat wel verandert is dat het programma een Haags tintje krijgt. De Haagse band The Clarks zal op vrijdagen als nieuwe huisband de uitzending muzikaal gaan omlijsten.

The Clarks veronica inside Danny Vera

Danny Vera op Parkpop 2018 Foto: Marjon van der Vegt

Danny Vera
The Clarks vervangen daarmee Danny Vera. Hoewel, van vervangen is niet helemaal sprake. Danny Vera blijft ook aan het programma verbonden en verzorgt bij de uitzendingen op maandagavond de muziek.

Dat Danny Vera alleen nog op maandag te zien zal zijn in het programma, heeft te maken met zijn drukker wordende tourschema en toenemende populariteit. Dus werd gezocht naar een oplossing, en die is er gekomen met The Clarks.

The Clarks veronica inside johan derksen

Johan Derksen op Kaderock 2015. Foto: Richard Mulder

Theatertour
Dat er is gekozen om de Clarks in het programma in te passen, is niet vreemd. Johan Derksen reisde al eerder met de band langs de theaters met de show Pioniers van de Nederpop en ook komend seizoen maken zij onderdeel uit van de show Johan Derksen Keeps the Blues Alive. Daarnaast was de band tijdens het WK voetbal vijf weken lang huisband bij het programma VI Oranje Blijft Thuis.

In de eerste uitzending van vanavond zal Danny Vera voor een keer nog zijn opwachting maken op vrijdag. Maar vanaf volgende week vrijdag, is het de beurt aan The Clarks.

Veronica Inside
Elke maandag en vrijdagavond: 20.30 – 22.30 uur
Zender: Veronica

1529 getoond, 449 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *