Haagse Energiebeurs 2017 – 26 november in Atrium Den Haag

Haagsche Energie Beurs 2016 - Foto: Richard Mulder

Haagse Energiebeurs 2016 – Foto: Richard Mulder

Op zondag 26 november wordt voor de zesde keer de Haagse Energiebeurs georganiseerd in het Atrium Den Haag. Altijd al willen weten hoe je jouw woonlasten kunt verminderen? Of hoe je een huis tot een energiezuinige woning omtovert? Tussen 12.00 en 17.00 uur ben je welkom op de beurs om al jouw vragen over duurzaam wonen beantwoord te krijgen.

5 thema’s
Er zijn dit jaar 5 thema’s waar je je tijdens de beurs in kunt verdiepen: wonen, eten & drinken, stadstuinieren, vervoer en lifestyle. Kom langs en laat je inspireren door de tips van bewoners- en bedrijfsinitiatieven. Je leert niet alleen hoe je thuis energie en geld kunt besparen, maar ook hoe je in je wijk voor meer groen kunt zorgen.

De Haagse Energiebeurs is natuurlijk meer dan een lange informatiesessie. Het is vooral ook een gezellig event, waar je zelfs je kinderen mee naartoe kunt nemen. Zo kunnen kinderen zich vermaken met het bouwen van hun eigen duurzame huisje, kunstwerken van afval maken of een bezoek brengen aan de theatervoorstelling ‘Plastic Soep’.

Meer informatie over de Haagse Energiebeurs vind je op: www.duurzaamdenhaag.nl/energiebeurs

2035 getoond, 87 bekeken

One thought on “Haagse Energiebeurs 2017 – 26 november in Atrium Den Haag

  1. Ik heb de beurs bezocht en ik vond hem heel interessant vooral over de natuurlijke voedsel en honing . Ik heb ook honing gekocht van een vrouwelijke imker in Maria hoeve maar helaas heb ik haar visite kaartje verloren . Ik vind het jammer dat ik haar kwijt geraakt heb . Is het mogelijk dat ik via jullie , deze mevrouw weer terug zal vinden ? ze was naast die meneer met natuurlijke groente en fruit en zijn bijzondere systeem met wormen . Ik zal jullie heel dankbaar zijn als jullie mij kunnen hiervoor helpen . Bedankt en ik zal vast nog een keer naar beurs komen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *