Haagse Female Hub Summer School: inschrijving start op 21 juni 2018

Deze zomer kunnen vrouwelijke ondernemers zich aansluiten bij de eerste editie van de Female Hub Summer School. Het initiatief van eigenaresse van de hub, Suzanne Mau-Asam, biedt ambitieuze vrouwen de kans om zich drie dagen lang helemaal op zichzelf en hun bedrijf te focussen. Er worden masterclasses, coachingsessies en brainstorms gehouden, maar ook yogalessen op het strand, gezonde ontbijtsessies en een citytour met walking diner. Leren, ontwikkelen, sparren en netwerken staan bij de Summer School voorop.

Sinds begin dit jaar vind je de hippe Doors Open Female Hub in de Javastraat: een co-working en co-learning locatie voor vrouwelijke ondernemers. Het concept, waarbij vrouwen een werkplek kunnen huren, gecoacht kunnen worden en masterclasses volgen, slaat direct aan. “De eerste proefdagen waren uitverkocht en inmiddels zijn er tientallen vrouwen die zich bij de Female Hub hebben aangesloten,” licht Suzanne toe. “Het gaat niet alleen om werkplek, maar vooral dat je met en van elkaar kunt leren, van elkaars netwerk gebruik kunt maken en ervaringen deelt.”

doors open

Foto: Daisy von Dutch official

Als Learning & Development expert weet Suzanne hoe mensen zich op zowel professioneel als op persoonlijk vlak het beste ontwikkelen. Het idee voor de Summer School sluit naadloos aan bij het concept van de Female Hub. Ook nu staat het netwerken, sparren en leren van en met anderen voorop.

In groepen van maximaal 10 werken de vrouwelijke ondernemers drie dagen lang aan hun eigen ontwikkeling en aan hun bedrijf. Dit doen ze niet alleen vanuit de Hub, maar ook op het strand en in de binnenstad. “Ik ben absoluut fan van business retreats. Den Haag is zo ontzettend inspirerend.”

Door de Summer School lokaal te organiseren lukt het om de kosten voor deelname laag te houden. ”Dat betekent niet dat de Summer School exclusief voor Haagse vrouwen is. Iedereen die gelooft in het concept, is welkom. Of je nu een starter uit Voorburg bent, een digital nomad die toevallig net in Nederland is, of een creatieveling uit Amsterdam die haar netwerk wil uitbreiden.”

Er wordt rekening gehouden met de kennisbehoefte van de deelnemers. Suzanne coacht de deelnemers zelf. Als één van de eersten in Nederland heeft ze een opleiding tot somatic coach aan het prestigieuze Strozzi-insituut in Californië op zak. “Doordat ik zelf ondernemer ben, weet ik precies waar de deelnemers tegenaan lopen. Dat gecombineerd met mijn jarenlange ervaring als coach zorgt ervoor dat ik anderen goed kan helpen. Of het nu gaat om keuzes maken, doelen stellen of omgaan met stress.”

De Summer School vindt plaats in augustus. De inschrijving start op 21 juni 2018 tijdens Bubbels & Babbels, de tweemaandelijkse netwerkborrel van Doors Open Female Hub.

Meer informatie over de Female Hub Summer School is hier te vinden.

Foto’s: Daisy von Dutch official

2608 getoond, 179 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *