Haagse Grachtenpracht 26 en 27 augustus verhuist naar Westbroekpark

Haagse GrachtenprachtIeder jaar is het weer een feestje in de grachten van Den Haag door de Haagse Grachtenpracht. Dit jaar vond de organisatie het echter tijd voor een nieuwe aanpak en daarom verhuist de Haagse Grachtenpracht deze zomer naar Scheveningen. Het jaarlijkse theaterevenement op 26 en 27 augustus 2016 vindt daardoor voor het eerst in de vijvers van het Westbroekpark plaats.

Geniet van de Haagse Grachtenpracht

Tijdens de Haagse Grachtenpracht kun je al varend genieten van een zwoele zomeravond Haagse Grachtenprachtmet lekkere hapjes en een drankje. Er zijn diverse acts onder bruggen, op kades, in tuinen/parken en op de boten. Dit jaar is er een programma samengesteld variërend van dans, mime, toneel tot zang. Hoewel er minder acts zijn dan voorgaande jaren, duren ze wel langer waardoor de makers meer verdieping kunnen bieden.

Koop nu je ticket!

De nieuwe plek is niet de enige verandering. Ook kun je sinds dit jaar met je eigen bootje meevaren. Per ronde is er plaats voor negen particuliere boten. Belangstellenden kunnen hier nu al een ticket voor kopen op de website.

Kijk hier voor meer informatie over de Haagse Grachtenpracht.

425 getoond, 206 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *