Haagse lunchpraatjes: Aanrijding lijn 19 Leidschenveen

We starten de dag met de Twhaagse 5 voor 9, maar om de hele dag door het actuele nieuws te brengen, komen wij met ‘Haagse lunchpraatjes’. In deze dagelijkse rubriek gaat DenHaagDirect op zoek naar Haags nieuws waar tijdens de lunch over wordt gepraat.

Waar heb jij het over tijdens de lunch? Laat het ons weten via Twitter, Facebook of in het reactiegedeelte onder dit bericht of stuur jouw foto’s bij het nieuws naar foto@DenHaagDirect.nl.

Aanrijding lijn 19 Leidschenveen
Vanochtend heeft er door nog onbekende oorzaak  een aanrijding plaatsgevonden tussen een tram van lijn 19 en een vrachtwagen. Dit gebeurde in Leidschenveen op de hoek van de Donau en de Laan van Leidschenveen. Door de aanrijding kwam de tram naast de rails te staan. Om de ontspoorde tram weer op de rails te krijgen is de grote kraan van de kazerne Leidschenveen ingezet. Bij het ongeluk zijn geen gewonden gevallen. Omdat de opruimwerkzaamheden nog enige tijd in beslag namen heeft de HTM vervangend busvervoer ingezet om passagiers zo goed mogelijk te vervoeren.

Inbraak juwelierszaak Leyweg
Rond 5.30 uur vannacht hebben twee mannen een inbraak gepleegd bij een juwelierszaak aan de Leyweg. Bij deze inbraak hebben zij een grote hoeveelheid sieraden buit gemaakt. Een oplettende getuige belde politie toen hij zag dat twee mannen gehuld in donkere kleding wegreden op een scooter. Toen de politie ter plaatse was ontdekten zij de inbraak.

Buurtbijeenkomst Weimarstraat
Vanavond wordt in het stadsdeelkantoor Segbroek aan de Fahrenheitstraat een besloten bijeenkomst georganiseerd. In deze bijeenkomst praten buurtbewoners met wethouder Smit van verkeer over de verkeerssituatie in de Weimarstraat. De aanleiding voor deze bijeenkomst is de dood van Fred Winkel, die werd aangereden door een auto die met 99 kilometer per uur door de straat scheurde.

One thought on “Haagse lunchpraatjes: Aanrijding lijn 19 Leidschenveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *