Haagse ondernemers creëren bewustwording over gelijke kansen op arbeidsmarkt

De Haagse samenleving verandert, wordt meer divers. En dat geldt ook voor de arbeidsmarkt: “Diversiteit en inclusiviteit is lange termijn denken: een organisatie die duurzaam en optimaal wil functioneren heeft meerdere gezichtspunten nodig”, aldus Remi Smeets (Siemens).

Smeets is een van de zestien Haagse werkgevers die aangesloten is bij het platform Den Haag Inclusief. Het doel van dit platform is om een lans te breken voor een arbeidsmarkt waar niemand uitgesloten wordt.

In onderstaande compilatie vertellen overige aangesloten partijen (ANWB, McDonald’s Den Haag e.o., Parnassia Groep, Hydra Group, Ocean Group, wethouder Norder en CNV Jongeren) welke kansen een inclusieve arbeidsmarkt werkgevers te bieden heeft.

http://youtu.be/FjH-hm23nzw

Voorzitter van Den Haag Inclusief is wethouder Marnix Norder: “Zien is geloven, dat is het beeld dat ik heb voor Den Haag Inclusief. Doordat de Haagse ondernemers in deze video’s echt hún verhaal vertellen, creëer je bewustwording bij andere Haagse ondernemers. Niet alleen over het probleem, maar ook echt over de kansen voor deze werkgevers.”

2 thoughts on “Haagse ondernemers creëren bewustwording over gelijke kansen op arbeidsmarkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *