Haagse zangeres Bella Hay in Wie is de Mol 2018

Bella Hay wie is de mol 2018

Foto: Michael David Hill, CC 2,5 via https://commons.wikimedia.org/ (op dit moment heeft AVROTROS nog geen persfoto’s van de kandidaten vrijgegeven)

Op zaterdagavond 11 november is in een korte special bekend gemaakt wie de tien kandidaten zijn van het achttiende seizoen van televisieprogramma Wie is de mol. In het nieuwste seizoen zorgt zangeres Bella Hay, dochter van legende Barry Hay, voor de Haagse inbreng. In onderstaande video stelt zij zich kort voor (minuut 1.30 – 1.50).

Verrassing 
De deelname van Bella Hay is voor veel fans een verrassing. In de aanloop naar het programma hebben trouwe speurders geprobeerd op basis van de activiteit op sociale media, te achterhalen welke BN’ers er mogelijk mee zouden doen aan het nieuwe seizoen. Zeven deelnemers werden uiteindelijk achterhaald, evenals de locatie van dit jaar: Georgië. Hay is echter nergens genoemd als potentiële deelnemer aan het programma.

Speluitleg
In Wie is de Mol gaan tien BN’ers op reis naar een voor hen onbekende bestemming waar ze allemaal opdrachten uitvoeren. Als de opdracht slaagt, verdienen ze geld voor de pot. Deze pot is voor degene die aan het einde van het spel het antwoord weet op de vraag: Wie is de… Mol? Want één van die tien BN’ers is een saboteur (mol) die probeert de groep te manipuleren en de opdrachten in het geheim te saboteren. Ook valt er na elke aflevering één deelnemer af die het minste weet over de identiteit van de mol.

Wie is de mol 2018 met Bella Hay als deelnemer is vanaf zaterdag 6 januari 2018 tien weken lang om 20.30 uur te zien op NPO 1.

2208 getoond, 183 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *