HCK voortvarend bij de Volvo Ocean Race – extra bijeenkomst op 28 juni

De zeven grote vlaggen bij het Centraal Station in Den Haag – Foto: Gemeente Den Haag Valerie Kuypers

Zoals bekend is het zomerreces van de HCK begonnen. Maar de Volvo Ocean Race wilden wij niet aan ons voorbij laten varen. Na een prachtig seizoen met gevarieerde bijeenkomsten hebben we als EXTRA afsluiter van dit HCK seizoen nog een prachtig event georganiseerd. Iedereen is van harte welkom op donderdag 28 juni 2018 van 8.00-10.00 uur voor een heerlijk ontbijt en inspirerende sprekers bij de Volvo Ocean Race.

De Volvo Ocean Race is de langste en zwaarste zeilrace ter wereld. Deze legendarische race eindigt voor het eerst in de historie in Nederland. Na 45.000 zeemijlen is Den Haag de ultieme bestemming. De aankomst belooft voor de zeilers en de tienduizenden mensen een onvergetelijk sportmoment te worden. Wereldwijd zullen de ogen van zeilliefhebbers op Nederland zijn gericht als de boten, na 9 maanden van intense strijd finishen en aanmeren in de haven van Scheveningen.

Graag nodigen wij je uit voor een luxe ontbijt met uitzicht op deze bruisende plek. We worden ontvangen in het spectaculaire Harbour View Penthouse met zicht op de boten. Tijdens het ontbijt zijn er diverse sprekers die hun verhaal vertellen over de VOR. Om 10.00 uur gaan de hekken van de Race Village open en worden we ontvangen in het Innovatie Paviljoen. Hierna kan je op eigen gelegenheid sfeer proeven en rondkijken op dit fantastische evenement.

1871 getoond, 104 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *