Heeft u een mooie herinnering aan World Forum? Zend uw verhaal in!

Op 14 maart 2019 bestaat World Forum The Hague vijftig jaar, een belangrijke gebeurtenis om uitvoerig bij stil te staan. Het Haagse congrescentrum heeft door de jaren heen grote, (inter)nationale bekendheid verworven.
Speciaal voor dit jubileum is er een website ontwikkeld. Wekelijks komen er op deze website nieuwe verhalen over legendarische optredens, anekdotes van achter de schermen, mooie herinneringen van medewerkers, van buurtbewoners, bekendheden en van uzelf!

Vijftig jaar verhalen in World Forum
Heeft u een mooie herinnering aan World Forum? Is er een bijzonder verhaal dat u met ons wilt delen? Of heeft u beeldmateriaal dat we niet kunnen missen in ons jubileum? Vul dan hier uw gegevens in en deel uw verhaal! Wie weet maakt uw herinnering straks onderdeel uit van onze unieke Verhalen: Vijftig jaar World Forum! De mooiste verhalen plaatsen wij op de website en zullen wij publiceren in een unieke verhalenbundel. Naar aanleiding van uw inzending neemt onze redactie contact met u op.

3646 getoond, 51 bekeken

One thought on “Heeft u een mooie herinnering aan World Forum? Zend uw verhaal in!

  1. Ik weet nog wel dat er in dat jaar, 1969, er een demonstratie van (toen kostbare) Philips kleurentelevisies. Dat waren toen nog loodzware KTV’s met nog veel buizen i.p.v. transistors voor de benodigde hoogspanning. Ik ging er met mijn vader kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *