Herfstvakantie op Scheveningen: deze activiteiten wil je niet missen!

Scheveningen strand

Bron: Pixabay

De herfstwind die waait en Scheveningen waait mee! Er is voor ieder wat te beleven in de herfstvakantie op het mooie Scheveningen. Niet alleen zijn er activiteiten voor kinderen maar ook de ouders kunnen hun lol op met deze bruisende tips.

Op de plank
Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen, maar gelukkig heb je wel iets heel leuks om naar uit te kijken! Je kan namelijk deze herfstvakantie op de planken bij Hart Beach of Aloha!

Tijdens een camp in de herfstvakantie draait het om lekker veel het water in om te surfen, maar ook buiten uitwaaien, ravotten, stormchasen en skate longboarden. Als het wat kouder is klinkt een warme chocomelk drinken bij de open haard ook niet verkeerd…
Bij zowel Hart Beach als Aloha kan je voor 3 of 5 dagen boeken voor de kids, en misschien zelf ook nog een surflesje meepakken?

Actie aan zee
Als je wilt surfen maar ook nog heel veel andere sporten wilt proberen, dan moet je bij de Action Academy zijn! Bij de Action Academy kunnen kids, onder begeleiding van enthousiaste en gecertificeerde instructeurs, vier dagen lang action sports beoefenen. Je kan daar niet alleen surfen, maar ook klimmen, skaten, free runnen, zwemmen, tokkelen en nog veel meer.

Tja waarom inderdaad één sport leren, als je ze ook allemaal kunt beoefenen? Op basis van de weersomstandigheden maakt het enthousiaste team bij The Shore (surfles.nl) het ideale actieschema zodat de kids de week van hun leven hebben. En elke dag overheerlijk biologisch verantwoord eten erbij, dan kan je vakantie niet meer stuk.

Knutselen aan de kust
Ook aan de binnen activiteiten hebben wij gedacht tijdens de herfstvakantie. En wel met een uitzicht op zee natuurlijk. Na succesvolle eerdere edities is er deze vakantie weer een Kidsfest. Voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. De kosten hiervoor variëren van 1 tot 10 euro.

Op 17 oktober 2017 kan je knutselen, workshops volgen, en heerlijk eten. Ook is er live muziek en natuurlijk veel gezelligheid.
Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk. Ouders hoeven zich niet te vervelen tijdens het Kidsfest, want die kunnen genieten bij één van de gezellige foodtentjes op De Pier.

Happen in de herfst
En aanstaande zaterdag 14 oktober 2017 kan je de vakantie al goed beginnen bij Bayonne, zij organiseren het jaarlijkse Fete de Bayonne. Hier wil je zeker bij zijn, kinderen en ouders kunnen genieten van dit eetfestijn. Want dat is het, heerlijke happen onder het genot van een glaasje sangria.
Wat dacht je van oesters, paella en tapas? Wij weten het wel, en zien je daar om 17.00 uur stipt (of een beetje mediterraans later).

Voor meer tips kijk je natuurlijk op www.buitengewoonscheveningen.nl!

8244 getoond, 470 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *