Het Haagse Oogst feest 30 oktober in Huijgenspark

haagse oogstOp zondag 30 oktober 2016 vindt het Haagse Oogst feest plaats in het Huijgenspark. Het is inmiddels de derde keer dat dit feest gevierd wordt waarbij er een podium komt waar alle stedelijke oogst met de stad gevierd wordt. Denk hierbij aan natuurlijk verse oogst, maar ook duurzaamheidsinitiatieven, live muziek, storytelling, kinder-activiteiten, kunst, compostbakkers, kookkunsten en workshops. Daarnaast is het een doorlopend spreekuur waarbij je over de meest uiteenlopende onderwerpen op duurzaam gebied kunt praten.

Eten uit eigen tuin tijdens Haagse Oogst feest

Niet alleen kan je genieten van bovenstaande activiteiten, ook komt er tijdens het Haagse Oogst feest een grote tafel waar vrijwillige koks met de opbrengst van moestuinen een lekkere maaltijd bereiden. Het eten wordt opgeleukt met kunst en muziek. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen als skateboarden, natuurtasjes maken, trashure hunten, kunst maken en appelhappen.

Het Haagse Oogstfeest is van 13:30 tot 17:00 uur en de entree is gratis. Wel moet je je even aanmelden. Daarnaast kun je jouw duurzame oogst delen met de rest van de stad. Bewaar je oogst vanaf nu en neem het mee op 30 oktober!

Kijk hier voor meer informatie.

467 getoond, 140 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *