Het Zuiderparktheater: Symphony in the Park 26 augustus 2017

residentie orkestHet Residentie Orkest keert terug naar het Zuiderparktheater! Geniet van een romantische concertavond in de buitenlucht in het sfeervolle openluchttheater. Nicholas Collon -de vaste dirigent van het Residentie Orkest- trapt het seizoen af met fantastische, meeslepende en meesterlijke symfonische muziek van Tsjaikovski en Humperdinck. Beleef een uur orkestrale magie!

Over het Residentie Orkest
Het Residentie Orkest werd in 1904 opgericht en bewijst vandaag de dag meer dan ooit dat symfonische muziek ook in de 21e eeuw voor een groot publiek van betekenis kan zijn. Vanaf de zomer van 2015 geeft het Nederlandse symfonieorkest concerten in het Zuiderstrandtheater. Daarnaast is het orkest nadrukkelijk in de stad Den Haag aanwezig met educatieve projecten op talloze scholen en openluchtconcerten. In het verleden trad het Residentie Orkest al eerder op in het Zuiderparktheater.

Over dit concert
Dirigent: Nicholas Collon
Muziek: Humperdinck Voorspel Hänsel und Gretel, Tsjaikovski Symfonie nr. 4

Tickets (incl. servicekosten)
– Voorverkoop: € 11,00
– Aan de poort: € 12,00
– Ooievaarspas: € 6,00
Vul in de kolom voor ‘kaarten’ allereerst de actiercode Ooievaarspas in, klik op het driehoekje en volg de rest van de reservering. Let op: U kunt op elke pas maar 1 kaartje bestellen en moet het kaartje aan de kassa laten controleren.

Bezoekadres & Contact
Zuiderparktheater, Den Haag
Henriëtte Roland Holstweg 100
2533 ST Den Haag
info@zuiderparktheater.nl

1290 getoond, 140 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *