HMC heeft vrijwilligers in het zonnetje gezet

HMC

De groep vrijwilligers van HMC met Pierre Wind –
foto: persbericht

HMC (Haaglanden Medisch Centrum) is enorm trots op de grote groep vrijwilligers. Dagelijks zetten zo’n 450 vrijwilligers zich in voor de patiënten, bewoners en bezoekers. Niet alleen doordeweeks, maar ook in de weekenden en op feestdagen staan vrijwilligers klaar om patiënten/bewoners van dienst te zijn.

Om alle vrijwilligers te bedanken kregen ze begin november een drie gangen lunch aangeboden. De lunch vond plaats in het Mondriaan College waar studenten de vrijwilligers gastvrij ontvingen. Als cadeau ontvingen de vrijwilligers een kookboek geschreven door en overhandigd uit handen van chef-kok Pierre Wind, bekend van tv.
Wilt u deel uitmaken van onze vrijwilligersgroep?
Binnen HMC en Het Huis Nebo zijn we altijd op zoek naar goede vrijwilligers. Voor meer informatie over vrijwilligerswerk in HMC Westeinde en HMC Antoniushove kunt bellen met Ellie de Mooij, coördinator vrijwilligersorganisatie. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 088 979 16 69 of per e-mail: e.de.mooijklaver@haaglandenmc.nl.
Voor meer informatie over vrijwilligerswerk in HMC Bronovo en Het Huis Nebo kunt u bellen met José Bosdijk, coördinator vrijwilligersorganisatie. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 088 979 80 15 of per e-mail: j.bosdijk@haaglandenmc.nl.

2609 getoond, 52 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *