HMC: op 9 september voor elke baby speciaal babymutsje

Foto: HMC

Foto: HMC

Tijdens de landelijke dag van de geboorte op zaterdag 9 september ontvangen ouders een leuk presentje. Elke baby die op deze zaterdag wordt geboren krijgt een speciaal babymutsje in HMC Westeinde, HMC Bronovo, de Geboortekliniek, Verloskundigenpraktijk Bronovo en Femme Verloskundigen. Ook krijgen ze een folder mee van het fonds ‘Gezond Geboren’.

Wonder van de geboorte
Doel van de landelijke dag is om stil te staan bij het wonder van de geboorte. Als je baby gezond geboren wordt besef je ineens hoeveel geluk je hebt. Nog elke dag hebben baby’s en hun ouders minder geluk. Op deze speciale dag vragen we hiervoor samen met het fonds ‘Gezond Geboren’ aandacht. We willen bereiken dat er steeds minder kinderen overlijden als gevolg van groeivertraging, vroeggeboorte of aangeboren afwijkingen door wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken, nieuwe technieken te ontwikkelen en in te zetten op voorlichting.

Meer informatie?
Vind je het ook belangrijk dat er onderzoek wordt gedaan, gun je iedereen een gezonde baby en wil je je steentje bijdragen? Kijk dan op de website van www.gezondgeboren.nl of https://ambassadeurs.fondsgezondgeboren.nl/.

5122 getoond, 71 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *