HMC voorlichtingsavond artrose van heup en knie

HMC logoErvaart u al lange tijd bewegingsklachten aan de heup of knie? De klachten kunnen het gevolg zijn van een versleten gewricht (artrose).

De Focuskliniek Orthopedie van HMC verzorgt op woensdag 29 november 2017 een voorlichtingsavond over artrose (slijtage) van de heup en knie. De bijeenkomst is bedoeld voor mensen die meer willen weten over artrose en de behandelingsmogelijkheden ervan.

Artrose
Artrose is een aandoening van de gewrichten waarbij het kraakbeen in kwaliteit achteruit gaat en dunner en zachter wordt. Artrose zorgt voor pijnlijke, stijve gewrichten. Soms zijn de klachten zo erg dat mensen erdoor gehinderd worden in hun dagelijks leven. Helaas is artrose niet te genezen, maar wel te behandelen. Tijdens de voorlichtingsavond krijgt u informatie over de behandelmogelijkheden en hoe u er zelf mee om kunt gaan. Ook de mogelijkheden van een operatieve behandeling, en welke materialen en operatietechnieken daarbij ter beschikking staan, komen aan bod.

Programma
De avond duurt van 17.00 tot 19.00 uur en vindt plaats in de Mgr. van Steezaal in HMC Antoniushove, Burgemeester Banninglaan 1 te Leidschendam. Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom. De orthopedisch chirurg, fysiotherapeut en verpleegkundig specialist zijn aanwezig om presentaties te geven en uw vragen te beantwoorden. De toegang is gratis.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via een e-mail aan evenementen@haaglandenmc.nl of telefonisch via 088 979 8087.

1785 getoond, 89 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *