Hogeschool InHolland behoort tot top van de Randstad

Foto: Pixabay

Uit de Keuzegids HBO 2019 is gebleken dat Hogeschool InHolland behoort tot een van de beste hogescholen in de Randstad. Een opmerkelijk gegeven aangezien de school in voorgaande jaren vaak veel slechter scoorde.

Waardering van studenten
“Eerder dit jaar kregen we al waardering van studenten in de Nationale Studenten Enquête. Die steeg voor het vierde jaar op rij. Deze mooie resultaten in de Keuzegids bevestigen dan ook dat we goed bezig zijn. Hiervoor complimenten naar de betrokken collega’s”, aldus Inholland-voorzitter Jet de Ranitz. “Een mooie beloning voor hoe wij werken aan onze onderwijskwaliteit, en zeker ook voor onze aanpak, die persoonlijk en dichtbij is. Hoewel we een grote hogeschool zijn, wordt ons kleinschalige karakter gewaardeerd door studenten. De begeleiding is persoonlijk, studenten en docenten op onze locaties kennen elkaar bij naam.”

Haagse Hogeschool keldert
Uit de Keuzegids HBO 2019 blijkt tevens dat de Haagse Hogeschool, na de Hogeschool Utrecht, de slechtste hogeschool van het land is. Vooral de opleidingen Communicatie en Verpleegkunde scoren zeer laag.

Bron: Keuzegids Hbo 2019

1235 getoond, 208 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *