Honden aan Zee: feestelijke opening strandseizoen voor honden op 22 okt

Honden aan Zee 2017 flyer_Bron Persbericht Honden aan Zee (5 oktober 2017)Op zondag 22 oktober 2017 vindt in Scheveningen de tweede editie plaats van Honden aan Zee. Op deze dag wordt doormiddel van workshops, demonstraties en standhouders de opening van het strandseizoen voor honden gevierd.

Het strandseizoen voor honden loopt van 1 oktober 2017 tot en met 15 mei 2018. Honden aan Zee vindt plaats op het strand én op de Boulevard van Scheveningen, ter hoogte van het Kurhaus en De Pier, en duurt van 11.00 tot 18.00 uur.

Vol programma
Tijdens Honden aan Zee zijn er diverse workshops, activiteiten en stands voor hond en baasje. Speciaal voor Honden aan Zee is Arie Konings Dogsport aanwezig met het NK Dock Diving, een spectaculaire hondensport met Amerikaanse origine waar de getrainde honden de mooiste en verste sprongen laten zien in een 12 meter lang bad met maar liefst 60.000 liter water. Maar ook Project Young Dogs laat de baasjes zien wat de mogelijkheden zijn binnen het concept Canicross ‘Hardlopen met je hond’.

Train, hoe je als eigenaar samen met de hond, kan genieten van de natuur en tegelijkertijd beide condities verbeterd op een veilige manier! Als primeur zal Hondentraiteur Scheveningen deze dag zijn nieuwe sterren menu voor honden presenteren in zijn unieke pop-up restaurant én is het natuurlijke hondenvoer ‘Impress Your Dog’ aanwezig om uitleg te geven over het meest ideale voedingsschema voor de hond.

Bron: Persbericht

Kijk voor meer informatie op de website van Honden aan Zee.

3339 getoond, 369 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *