IJsbaan Ockenburgh open, ijsbaan Zuiderpark gesloopt door vandalen

Schaatsen Ockenburgh

Foto: Andreas Dijk, schaatsen op Ockenburgh 2017

Schaatsen op natuurijs Ockenburgh: laatste update 28 februari 14:35
Op de natuurijsbaan op de Koeweide in Landgoed Ockenburgh zijn mensen vandaag aan het schaatsen. Let op: het betreden van het ijs is op eigen risico.

Schaatsen op natuurijs Zuiderpark: laatste update 28 februari 14:35
Inmiddels zijn er vandaag in de middag mensen in het Zuiderpark aan het schaatsen. De gemeente waarschuwt wel dat het betreden van het ijs op eigen risico is.

Vandaag is er in het nieuws bericht dat vandalen de ijsbaan gisteren gesloopt hebben. Uit onderstaande reactie onder deze blog kan opgemaakt worden dat de ijsbaan in het Zuiderpark niet opzettelijk gesloopt is door vandalen, maar door mensen die er te vroeg op zijn gaan schaatsen.

Houd de volgende blog in de gaten voor de laatste updates over waar je kunt schaatsen op natuurijs in Den Haag: Waar kun je schaatsen in Den Haag 2018?

4811 getoond, 1310 bekeken

One thought on “IJsbaan Ockenburgh open, ijsbaan Zuiderpark gesloopt door vandalen

  1. Beste redactie,
    De baan op Ockenburgh is officieel nog niet open gesteld door de gemeente, velen schaatsen er al op maar op eigen risico. Het ijs is nog te dun. De baan in het Zuiderpark is ook te vroeg in gebruik genomen, ook deze is nog niet officieel geopend, en daardoor beschadigd geraakt. Het woord vandalen is dan misschien wat overdreven, enthousiastelingen zijn er te vroeg op gaan schaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *