Initiatief ‘De Volharding’ staat klaar voor de ‘gewone’ Hagenaar (filmpje)

De Volharding stichting voor steun en toeverlaat

Ik bezocht met een camera een nieuw initiatief in de Roggeveenstraat. De bekende vereniging ‘De Volharding’ is daar letterlijk in een nieuw jasje gegoten. Net als in de vroegere jaren willen zij de gewone man bijstaan met hun raad en daad.
Dit doen zij met een hele grote groep vrijwilligers die ieder op hun manier iets kunnen betekenen voor onze Haagse medemens. En op deze manier, blijven bijdragen aan een betere en sociale maatschappij waarin iedereen zou kunnen mee doen.

VolhardingEen luisterende oor, die daarnaast ook kan helpen.

Heeft u behoefte aan een praatje, iemand die een klusje bij u doet, een goed gesprek of juridische ondersteuning voor een probleem waar u zelf niet meer uitkomt? Heeft u hulp nodig bij een geschil tussen u en de gemeente? Zijn er publieke instanties waar u van het kastje naar de muur wordt gestuurd? Het team Raad en Daad ombudswerk kan u hierbij helpen! De eenzaamheid onder de mensen neemt schrikbarend toe. Bent u of kent u iemand die soms om een praatje verlegen zit? Geef u dan op en zij gaan op zoek naar een passende vrijwilliger voor u.

5443 getoond, 110 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *