Innovation Pavilion van de Volvo Ocean Race Finish: aanmelden tot 13-4-2018

Word jij eind juni ook één van de exposanten in het Innovation Pavilion van de Volvo Ocean Race Finish?

Den Haag is er trots op om in 2018 voor het eerst de Finish van de Volvo Ocean Race te organiseren. Voor de kust van Den Haag vindt eind juni de ontknoping plaats van één van de grootste én meest innovatieve sportevenementen ter wereld. In de finishweek (van 24 juni t/m 1 juli) wordt in de Scheveningse haven een fantastisch festival georganiseerd voor zeilers, publiek én het bedrijfsleven. Bij het festival worden 400.000 bezoekers, onder wie 25.000 zakelijke gasten, verwacht.

innovatiePaviljoen_2

The Hague, the ultimate destination for innovation
In het Innovation Pavilion, dat onderdeel uitmaakt van de Race Village, krijgen toonaangevende start-ups, scale-ups en MKB-bedrijven gedurende de festivalweek, in een maritieme en duurzame omgeving, de gelegenheid hun innovaties te presenteren. Het grote publiek heeft gratis toegang tot de Race Village. Het Innovation Pavilion zal bovendien bezocht worden door alle deelnemers aan de zakelijke netwerkevenementen van het Business Programma van de Volvo Ocean Race Finish. Het contact tussen (innovatieve) ondernemers wordt op die manier als vanzelf gefaciliteerd en gestimuleerd.

Presenteer jouw onderneming in het Innovation Pavilion
De gemeente Den Haag biedt een selectie van innovatieve ondernemers, start-ups en scale-ups uit de Haagse (Metropool-)regio de mogelijkheid zich in het Innovation Pavilion te presenteren. Er is plaats voor stands van 10 tot 15 bedrijven. De stand wordt, als het bedrijf aan de criteria voldoet, gratis aangeboden door de gemeente Den Haag. InnovationQuarter, VPdelta, Sailing Innovation Centre, St. Noordzeevis uit Scheveningen en TNO dragen bij aan het benaderen van exposanten.

Donderdag 28 juni: Demonstratie (maritieme) drones
Donderdagmiddag 28 juni, van 16.00 tot 18.00 uur, geven we bedrijven uit de Metropoolregio de gelegenheid hun (maritieme) drones te demonstreren in het Innovation Bassin in de Race Village.

Aanmelden kan tot vrijdag 13 april 2018. Het aanmeldformulier en meer informatie over het Innovation Pavilion en het Innovation Bassin vind je hier.

11097 getoond, 180 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *