Internationale Food Festivals in Crowne Plaza Den Haag – Promenade

Iftikhar Chugtai - Sido de Brabander - Haji Nazeer - Brut International Flavours - Pakistan Food Festival (foto rechtenvrij)

Iftikhar Chugtai – Sido de Brabander – Haji Nazeer – Brut International Flavours – Pakistan Food Festival (foto rechtenvrij)

Vanaf begin dit jaar organiseert het Promenade hotel in Den Haag maandelijks de zogeheten Promenade Food Festivals, in samenwerking met Diplomat Magazine. Iedere maand staat een ander land in de belangstelling. Van 12 tot en met 14 april 2018 zal de buitenlandse chef Natalia Chaduneli haar specialiteiten uit Georgië bereiden.

Het Promenade Food festival is het beste te omschrijven als een culinaire avond met authentieke smaken op hoog niveau in samenwerking met een internationale chef en ambassade. Deze avond is bedoeld voor zowel hotelgasten als bewoners uit de omgeving. Patrick Aarsman, General Manager van het hotel: “Crowne Plaza Den Haag – Promenade is al sinds jaar en dag een hotel met een internationaal karakter op topniveau en dit willen we door deze samenwerking onderstrepen.”

Sido de Brabander, zelf al 6 jaar met trots Chef-Kok bij Crowne Plaza Den Haag – Promenade vertelt dat een samenwerking met koks uit verschillende landen niet nieuw is voor hem en zijn team. “Afgelopen jaar werden we overweldigd door enthousiaste reacties over het Indian Food Festival en het Ecuadorian Food Festival. Een prachtige win-win situatie, waarbij ambassades de mogelijkheid krijgen de culinaire kwaliteiten van hun keuken te laten ervaren en het Crowne Plaza Den Haag haar gasten, zowel vanuit het hotel als uit de buurt kan verwennen met culinaire hoogstandjes van over de hele wereld,” aldus de Brabander.

Wafik Belaid - Sido de Brabander - Haykel Ben Zaida - Brut International Flavours - Tunisian Food Festival (foto rechtenvrij)

Wafik Belaid – Sido de Brabander – Haykel Ben Zaida – Brut International Flavours – Tunisian Food Festival (foto rechtenvrij)

Brasserie Brut wordt Brut International Flavours

Tijdens het Promenade Food Festival wordt er gekookt met respect voor de oorsprong en smaken uit verschillende landen. De allerbeste gerechten worden na ieder festival toegevoegd aan de menukaart van Brasserie Brut, welke vanaf nu door het leven gaat als Brut International Flavours. De aftrap in januari is gedaan door Cuba, waarvan inmiddels een cocktail op de kaart staat. In februari ontvingen we de allerbeste chefs uit Pakistan, die het recept voor een traditionele Chicken Tandoori hebben afgegeven als stempel op de internationale menukaart van Brut International Flavours. Iedere maand zal er een nieuw gerecht de menukaart gaan sieren, natuurlijk met de persoonlijke touch van Chef-Kok Sido.

Internationale Chef’s al bekend

Het eerstvolgende Promenade Food Festival vindt plaats van 12 tot en met 14 april 2018 en staat in het teken van Georgië. Andere landen die reeds zijn bevestigd zijn: Peru, Israël, Vietnam, Indonesië, Mexico, Ecuador, Italië en Hongarije. Meer informatie en het complete programma staat op www.promenadefoodfestival.com.

Over Crowne Plaza Den Haag – Promenade

Het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag – Promenade ligt tussen het strand van Scheveningen en het centrum van koninklijk Den Haag. Het naastgelegen Van Stolkpark zorgt voor een oase van rust en groen rond het hotel. Het hotel heeft 178 hotelkamers, 9 vergaderzalen en 900m2 wellness onder het hotel. Hotelgasten maken gratis gebruik van het zwembad, de fitness en sauna van de Promenade Healthclub & Spa. Crowne Plaza Den Haag – Promenade is onderdeel van Apollo Hotels.

Over Apollo Hotels ®

Apollo Hotels (www.apollohotels.nl) is een keten van kwaliteitshotels in Nederland. De hotels staan garant voor bijzondere momenten in de mooiste steden van Nederland. Naast  het eigen merk exploiteert de groep ook bedrijven onder een andere vlag, zoals het lifestyle resort Thermae 2OOO in Valkenburg, het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag – Promenade en het hoofdstedelijke Ramada Apollo Amsterdam Centre. De hotelgroep heeft een passie voor eten en drinken, en maakt dit waar met restaurant concepten op top niveau zoals Floor17, Chef’s, The Harbour Club, Bierfabriek Almere en Bodon, La Grande Brasserie.

2974 getoond, 262 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *