Inwoners willen V&D met food market als vervanger Marks & Spencer

Marks en spencer den haag

Foto: DHD Mediatheek

De Marks & Spencer in de Grote Marktstraat gaat sluiten. Momenteel is het nog onbekend wanneer de deuren van de winkel definitief dicht blijven. Met het vertrek van de grote keten blijft er wederom een groot leeg pand over in de binnenstad van Den Haag. Maar waar de één het vertrek van het warenhuis betreurt, ziet een ander mogelijkheden voor iets nieuws!

Wat moet er in de plaats komen van de Marks & Spencer? Heb jij een voorkeur?
Wij vroegen onze lezers waar hun voorkeur naar uitgaat voor wat er in de plaats moet komen van de Marks & Spencer. We kregen veel reacties binnen en er werden tal van interessante suggesties gedaan.

V&D met food market
Het vertrek van de oerhollandse keten V&D is bij veel Haagse inwoners niet in de koude kleren gaan zitten. Veel mensen pleiten dan ook voor de komst van een warenhuis als de V&D, in het pand waar op dit moment de Marks & Spencer haar koffers inpakt. Hier komt bij dat de mensen die het betreuren dat de Marks & Spencer uit de Grote Marktstraat verdwijnt, het voornamelijk jammer vinden dat hun geliefde food market straks ook weg is.

Uit de reacties kan worden opgemaakt dat een combinatie van de twee, een warenhuis als de V&D inclusief een food market, een prachtige aanvulling zou zijn voor de binnenstad van Den Haag.

Wat vind jij?
Ben jij het er mee eens dat een V&D met food market een goede vervanger zou zijn voor de Marks & Spencer in de Grote Marktstraat? Laat onder een reactie achter.

11385 getoond, 1747 bekeken

13 thoughts on “Inwoners willen V&D met food market als vervanger Marks & Spencer

  1. Een foodmarket zou perfect zijn. Kijk naar de markthal in Rotterdam, zoiets mist Den Haag nog steeds. En inderdaad bovenin bijvoorbeeld een mooi restaurant.

  2. Ik lees boven een heleboel leuke reacties over food markets. Ik denk dat de Jumbo Foodmarkt iets zou toevoegen met een combinaties van de verschillende keukens, zoals ze die ook hebben in Amsterdam (ben ik geweest) en Breda (niet geweest). Laagdrempelig, veel verschillende keukens, prijzen heel netjes… Dus passend gezien de reacties… Maar willen/kunnen ze in een binnenstad zitten?
    Bij mijn weten was er ook sprake van dat ze zouden openen in de oude V&D in de Boogaard, maar daar hoor ik niet veel meer van.

  3. Ja, een foodmarket met een mooi restaurant boven. Alstublieft niet weer zo’n pulpmodezaak! Het mooie van de Grote Marktstraat wordt naar beneden gehaald met goedkope kledingzaken.
    Het begon er juist een beetje op te lijken daar.

  4. voorstel: graag de STING in dit pand; dan kunnen zij zo snel mogelijk vertrekken van de Dagelijkse Groenmarkt, zodat dat pand daar (:de Snoeptrommel) definitief weg kan, en wordt meegenomen in de herontwikkeling van het gebied van het plein rondom de Grote Kerk: dát zet zoden aan de dijk, en maakt het totale Haagse Centrum beter, mooier, prettiger, voor bezoekers en inwoners !

  5. Eigenlijk moet er dus gewoon een food market komen. Een soort van La Place/Marks & Spencer. Ik ga voornamelijk naar de Marks & Spencer voor eten.

  6. Goed idee, maar dan wel een food market met diverse keuzes: Engels, Nederlands. Italiaans, Spaans, Grieks, Arabisch, Aziatisch en wat er nog meer aan aantrekkelijke keukens is. Ik denk dat zo’n formule zeker gaat werken. Wel in acht nemen dat het geen exclusieve jetset market gaat worden, maar waar naast delicatessen ook ruimte is voor de min of meer alledaagse producten uit de landen. Dus een zo compleet mogelijk aanbod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *