Italiaans restaurant Burrata op de Haagse Turfmarkt officieel geopend

Bron: Persbericht

Bron: Persbericht

Na het succes van de eerste vestiging aan het Goudenregenplein, kon een tweede vestiging natuurlijk niet langer uitblijven. Op donderdag 30 november 2017 vond de officiële opening plaats van Burrata Turfmarkt. Met de komst van dit succesvolle restaurantconcept heeft de Haagse Turfmarkt een Italiaans tintje gekregen.

Burrata wil de vele forenzen die het restaurant dagelijks passeren verleiden, maar daarnaast wil het restaurant ook een buurtfunctie creëren. Italianen en familie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is dan ook niet vreemd dat het restaurant naast de zakelijke gast ook gezinnen wil aanspreken.

Interieur
Net als de vestiging aan het Goudenregenplein is ook Burrata Turfmarkt ruim opgezet. Het trendy interieur doet internationaal aan, met een authentiek Italiaanse sfeer. Kenmerkend aan het concept zijn de blauwe wandtegeltjes, de muurschilderingen en bruine chesterfieldbanken. De bar nodigt uit voor een drankje. Niet vreemd, aangezien Italië bekend staat om zijn borrelcultuur, ook wel de ‘Aperitivo’. Iedereen komt gezellig bij elkaar en de drankjes en hapjes komen op tafel.

Italian Street Food
Bij binnenkomst valt je oog direct op de grote vitrine gevuld met gegrilde groentes, olijven, verse salades en sandwiches. Dit gedeelte is nieuw toegevoegd aan het concept: Italian Streetfood. Focaccia’s, piadini’s of pizzapunten voor de snelle trek. En terwijl je wacht op je bestelling kun je je Italiaans opvijzelen door één van de Italiaanse kranten door te bladeren.

Keuken
Op de menukaart zijn de heerlijkste antipasti, pizza’s en pasta’s te vinden, aangevuld met het beste Italiaanse assortiment aan wijnen. Alleen de lekkerste, meest pure en eerlijke ingrediënten worden gebruikt in de keuken van Burrata. De chefs werken volgens het ‘Slow Food’ principe. Slow Food is een wereldwijde beweging die bestaat uit mensen die staan voor good, clean & fair food. Good staat voor kwaliteit, smaakvol, gezond. Clean voor productieprocessen die geen schade veroorzaken aan de omgeving. Fair voor het bereikbaar zijn voor iedereen, toegankelijke prijzen voor consumenten, gezonde voorwaarden en marge voor producenten.

Praktisch
Burrata Turfmarkt is van maandag tot en met zaterdag geopend, voor lunch, diner en borrel en biedt plaats aan 200 gasten. De keuken is geopend tot 22.00 uur. Het restaurant is gelegen aan de Turfmarkt 87 in Den Haag. Parkeren is geen enkel probleem. Parkeergarages Turfmarkt, Muze of Grote Markt zijn op loopafstand van het restaurant. Reserveren is mogelijk via de website of telefonisch.

Bron: Persbericht

 

3281 getoond, 584 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *