Jong kindergeluk op de Boulevard of Golden Music Kijkduin

Boulevard of Golden Music Kijkduin

V.l.n.r Jordi, Vincent, Lorraine en oom Henk

De negenjarige Lorraine en haar twaalfjarige broertje Jordi zijn enthousiaste bezoekers van de Boulevard of Golden Music op Kijkduin. Samen met hun vader Vincent en oom Henk maakten ze er op 29 juli 2018 een compleet dagje uit van.

Boulevard of Golden Music

Lorraine met Peter de Ronde, oudgitarist van The Golden Earring

Vincent heeft zijn Haagse muzikale roots overgebracht op zijn kinderen en ze zijn dan ook gek op de muziek uit Den Haag popstad met bands als Golden Earring, Shocking Blue, The Motions, Renée and The Alligators en Q65 én natuurlijk vinden ze de huidige generatie muzikanten zoals Emmaly Brown, Direct en Fleur de Bruin ook goed. Op Kijkduin gaat Lorraine op de foto met niemand minder dan Peter de Ronde, oud-gitarist van The Golden Earring.

Lorraine zit in de pauze van het optreden van de Haagse band Renée and the Alligators een appelsapje te drinken bij restaurant ALTRO op Kijkduin en vertelt stellig: ‘Ik wil later ook zangeres worden, hoewel ik danseres ook wel leuk vind. Ik mis wel de uitkijktoren op het Deltaplein van Kijkduin hoor, daar kon ik altijd zo lekker in klimmen en ravotten met mijn broertje. Ook het strand, de zee en de draaimolen zijn erg leuk en de patat en ijsjes zijn er heerlijk.

Lorraine trots achter het drumstel van de band. Ze wil later als ze groot is ook in de muziek. Foto Martin Reitsma

Als ik op de boot bij op de boulevard van Kijkduin klim, voel ik me net de kapitein en kan zo over zee kijken.’ Broertje Jordi valt haar in de rede en zegt nee, ik ben de kapitein hoor. Ontwapenend als ze is dient ze hem van repliek en zegt ‘vrouwen kunnen ook kapitein worden hoor! ‘Jordi zegt vervolgens: ik word later striptekenaar. Ik vind de strips van Haagse Harry ook erg leuk.

Boulevard of Golden Music

Genieten op Kijkduin

Afgelopen zondag genoot Lorraine van de Rock ’n Rollklanken van band Renée and The Alligators. Muziek uit de tijd dat zelfs haar vader nog niet was geboren. Toch is ze fan en vindt het te gek als ze na afloop met de band op de foto mag. Even daarvoor staat ze al op de foto met de jonge zangeres Fleur de Bruin, die eveneens op Kijkduin de harten van het publiek heeft gestolen met haar prachtige klanken.

Jong meisjesgeluk als Lorraine uit het publiek wordt geplukt door zangeres Yenney van Wandelen om met haar en zanger MARS een liedje te zingen. Dat is andere koek dan meezingen op de klanken van K3. Het aanwezig publiek vindt het geweldig en smelt, is het niet van de hitte dan wel van de vertederende aanblik.

Boulevard of Golden Music kijkduin

Lorraine mag het podium op

Na afloop volgt een luid applaus voor Lorraine. Trots zegt ze dat ze dit aan haar vriendinnen gaat vertellen en straks als de school weer begint ook aan de juf en de meester. Inmiddels hebben Jordi en Lorraine maandagmiddag samen gezongen voor de ingang van Albert Heijn en maar liefst 12 euro opgehaald. Een carrière in de dop.

3088 getoond, 142 bekeken

One thought on “Jong kindergeluk op de Boulevard of Golden Music Kijkduin

  1. Wat ’n geweldig stuk weer van Martin. Lief van “Wandelen” om het meiske achter de microfoon te zetten, dat vergeet ze d’r hele leven niet meer! Zó leuk om te lezen hoe het daar in Kijkduin bruist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *