Just Brands huurt Haagse Blokker-winkel

SteenworpFashionretailer Just Brands betrekt dit najaar de voormalige Blokker-winkel aan Spuistraat 16 in Den Haag. De organisatie achter onder andere de modemerken PME Legend, Vanguard en Cast Iron heeft daartoe een huurovereenkomst gesloten met HB Capital. De winkellocatie van 900 m2 is verdeeld over drie niveaus. Just Brands zal naar verwachting in het najaar van 2018 de deuren van deze nieuwe winkellocatie openen.

Just Brands huurt de winkel tegen een marktconforme huurprijs. Verhuurder HB Capital, een zelfstandige investeringsmaatschappij, is in deze transactie geadviseerd door KroesePaternotte. Brickstone Retail adviseerde huurder Just Brands. Blokker is bezig met de sluiting van ruim honderd winkels. Het moederconcern boekte in 2017 een recordverlies van 344 miljoen euro.

Bron: Vastgoedmarkt, 19-06-2018

Op zoek naar huisvesting voor uw bedrijf?

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden. Neem contact op via de website, info@Steenworp.nl of 070-3141516.

3977 getoond, 135 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *