Kent u deze nog? De “LP” – Eigenlijk is vinyl nooit ‘echt’ weg geweest!

Eigenlijk is Vinyl nooit echt weg geweest! (Foto @ RikStoetAudio Den Haag)

Vinyl is eigenlijk nooit echt weg geweest! (Foto @ RikStoetAudio Den Haag)

Van de week kreeg ik het bericht in mijn inbox dat Sony, na 30 jaar! Ook weer albums gaat uitbrengen op Vinyl! -Bron-

Zelf ben ik ongeveer 10 jaar geleden “opnieuw” in contact gekomen met  Vinyl. Het was, en blijft, echt een beleving! Zo mooi! Ik kocht via Marktplaats een Thorens speler op advies van een vriend. Jeetje, wat een geluid!

Dan ga je lezen en kom je tot de ontdekking dat de CD handig is, maar de echte emotie komt niet uit een CD! .. Na deze ervaring, ben ik als een gek alle kringloopwinkels afgegaan. Destijds heel leuke albums kunnen kopen voor €0,50! ;)

Pakkende Vinyl Quote |

VinylVinyl Quote

Maar nu, neem als voorbeeld U2, ze brengen unieke albums uit op Vinyl! Een goede ontwikkeling? Ja, ik denk van wel! Muziek is emotie! En deze komt binnen middels Vinyl! Dit is – bijna – onmogelijk middels een CD.LP speler_RikStoetAudio Den Haag

Wel heb je de juiste kennis nodig om Vinyl echt tot leven te laten komen. Deze ervaring heb ik inmiddels opgedaan. Deel deze kennis graag!

Benieuwd naar jullie ervaring! Tips en informatie over Vinyl? Neem gerust contact met mij op!

 

 

 

 

2654 getoond, 128 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *