Kom je volgende week pizza eten, bier proeven en netwerken bij de Prael?

Haagse Business ClubVolgende week woensdag is het zover, netwerken in Brouwerij de Prael. En dat niet alleen!

Kom je tussen 18.00 en 19.00 uur? Dan trakteren wij op pizza!* 

Brouwerij de Prael in het energiekwartier van Den Haag is onlangs geopend en biedt arbeidsplaatsen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

‘Arbeid, geduld en vakmanschap zijn de belangrijkste ingrediënten als je een ambachtelijk bier wilt brouwen’

Arno Kooy – mede-oprichter De Prael: “Dertien jaar geleden kwam ons plan van de grond om het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te combineren met het brouwen van bier. De Prael staat voor zoveel meer dan alleen bier. De één werkt zeven dagen, de ander zeven minuten, maar iedereen is onderdeel van dezelfde grote familie. Werken met mensen en met bier is een gouden combinatie gebleken.”

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor HBC leden, introducés en voor gasten (niet-leden). We vragen aan gasten een bijdrage van € 25,- per persoon voor de netwerkborrel, direct te voldoen na inschrijving via iDEAL.

MELD JE HIER AAN

We ontvangen je graag om 19.30 uur en de avond duurt tot 22.30 uur. Naast de verschillende speciaalbieren die geproefd kunnen worden is het tevens mogelijk om wijn en fris te bestellen. Vanzelfsprekend worden er borrelhapjes bij geserveerd.

*Wil je pizza komen eten, geef dat dan aan bij inschrijving. Heb je je al ingeschreven, stuur dan even een e-mail naar info@haagschebusinessclub.nl.

1551 getoond, 47 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *