Kom naar de workshop ‘Personeel Selecteren’ op 18 oktober 2018

Foto: Pixabay

Worstel jij ook wel eens met de vraag: Hoe kom ik aan het juiste personeel? Mensen die je bedrijf echt verder helpen? In deze krappe arbeidsmarkt is de verleiding groot om snel iemand aan te nemen, ook al twijfel je aan zijn of haar kwaliteiten. Niet doen, je krijgt er spijt van!

Medewerkers selecteren is een vak. Wij kunnen de arbeidsmarkt niet veranderen, maar kunnen je wel helpen om beter te selecteren. Kom daarom naar onze workshop ‘Personeel selecteren’ .

Het programma wordt verzorgd door Cobi van Velzen en Sascha Mileusnic. Beiden hebben veel ervaring in het werven en selecteren van personeel. In deze workshop delen zij hun kennis en helpen je volgens logische stappen en met praktische tips en oefeningen die je in jouw dagelijkse praktijk direct toe kunt passen. Je kunt natuurlijk ook jouw eigen vragen inbrengen.

Donderdag 18 oktober 2018, van 16.30 – 18.30 uur met aansluitend borrel tot 19.00 uur.

Wij verwelkomen je op de Parkweg 15B in Voorburg. Meld je hier nu aan!

Programma:
•    Introductie
•    Voorbereidende stappen vóór de werving, bewuste keuzes maken
•    Briefselectie
•    Interview technieken (praktische oefeningen)
•    Tijd voor vragen en netwerken

Deze workshop word je gratis aangeboden en is voor iedereen toegankelijk die te maken heeft met het selecteren van personeel. Haagsche Business Club leden hebben voorrang op niet-leden. Iedere deelnemer ontvangt een mapje met achtergrond artikelen en tips.

3307 getoond, 42 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *