Kom naar onze bloggersworkshop/borrel op 25 november!

Blog
Hoe kom je aan een onderwerp voor een blog? En als je eenmaal een onderwerp hebt waar moet je dan op letten om een goede blog te maken? Antwoorden op deze en meer vragen krijg je tijdens de workshop “Bloggen Tips & Tricks” op dinsdag 25 november 2014.

Voor wie?
Alle bloggers van DenHaagDirect zijn van harte uitgenodigd deze sessie bij te wonen. Let op: omdat we slechts plek hebben voor 15 bloggers is aanmelden verplicht. Plaatsen worden verdeeld in volgorde van aanmelding. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@denhaagdirect.nl onder vermelding van ‘aanmelding bloggersworkshop’.

Bloggersborrel
Na afloop van de workshop organiseren we ook een borrel voor onze bloggers in de Stadhouder. Ben jij al bij een eerdere workshop geweest, maar wil je wel je medebloggers ontmoeten? Dan ben je van 20.15 tot 21.30 uur van harte welkom bij onze bloggersborrel. Stuur in dat geval ook even mailtje naar info@denhaagdirect onder vermelding van ‘aanmelding bloggersborrel’.

Tijd en plaats
Waar: Kantine 3e etage De Stadhouder, Stadhouderslaan 9
Wanneer: dinsdag 25 november 2014
Tijd workshop: 19.00 – 20.15 uur (inloop vanaf 18.45 uur)
Tijd borrel: 20.15 – 21.30 uur

401 getoond, 141 bekeken

3 thoughts on “Kom naar onze bloggersworkshop/borrel op 25 november!

  1. Hopelijk wordt tip 1: ‘Bloggen = reageren’. Voor elke blog gepost, worden twee reacties op het werk van anderen verwacht. Zo ontstaat een betrokken community en dat is ook goed voor de zakelijke kant.
    Succes met de workshop heren, we zien elkaar erna op de borrel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *