Kom naar Zorginnovatiebijeenkomst Samen zorg regelen op 16/12/2016!

zorginnovatiebijeenkomst samen zorg regelen fokker terminal den haag 16 december 2016

Kom op vrijdag 16 decembet 2016 tussen 11.30 en 16.00 naar de vierde zorginnovatiebijeenkomst ‘Samen zorg regelen’ in de Fokker Terminal! Laat u inspireren, kijk en denk mee over hoe u zelf uw zorg en ondersteuning kunt organiseren. Dichtbij, precies passend bij uw wensen en behoeften. Goede zorg is immers belangrijk, voor nu en voor later.

Meepraten
Heeft u het idee dat de zorg anders zou kunnen? Kleinschalig, op maat en dichtbij? Dat kan! In Den Haag willen wij inwoners de ruimte geven om zelf initiatief te nemen. Op deze bijeenkomst hoort u wat een zorgcoöperatie kan zijn en hoe u er één kunt opzetten.

U krijgt voorbeelden gepresenteerd van mensen die daar al ervaring mee hebben. U kunt in gesprek gaan met experts, leren hoe u financiering kunt regelen. U kunt zien wat eHealth ons in de toekomst aan oplossingen gaat bieden en u kunt meepraten over het beleid van de zorg in de toekomst. U gaat naar huis met concrete tips om zelf aan de slag te gaan. U heeft inwoners uit de stad ontmoet die ook met de zorg aan de slag willen.

Ook ik, wethouder Karsten Klein, ben aanwezig. Ik blik terug op de ingezette innovaties in Den Haag en kijk vooruit. De leiding van de dag is in handen van dagvoorzitter Johan Overdevest van Omroep West.

Deze bijeenkomst mag u niet missen…
…als u als inwoner zelf een idee heeft of anderen zoekt om samen actief aan de slag te gaan om de zorg en ondersteuning anders te organiseren: vernieuwend en op maat
… als u als professional/vrijwilliger goed op de hoogte wil zijn van de laatste ontwikkelingen in de zorg in Den Haag en rondom zorgcoöperaties
… als u als ambtenaar wil weten hoe u zorgcoöperaties kunt ondersteunen

Deelname is gratis. Meld u aan via www.samenzorgregelen.nl U kunt deze uitnodiging doorsturen naar andere belangstellenden!

Locatie
Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
2516 BB Den Haag

De Fokker Terminal is goed bereikbaar met de auto en beschikt over gratis parkeerplaatsen. Om de locatie gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer zetten we pendelbussen in. Indien u daar gebruik van wenst te maken kunt u dit aangeven bij uw inschrijving. Heeft u in de tussentijd vragen? Neem dan contact op via: wmo@denhaag.nl

Tot ziens op vrijdag 16 december!
Met vriendelijke groet,

Karsten KleinWethouder Stedelijke Economie, Zorg en Havens

3247 getoond, 82 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *