Kom van de bank af!

Met de klok mee: Eva Meijer, Harry Zevenbergen, Timo de la Mar, Vanessa Peters en Diann van Faassen

Met de klok mee: Eva Meijer, Harry Zevenbergen, Timo de la Mar, Vanessa Peters en Diann van Faassen

Begon jij het nieuwe jaar ook bruisend van de goede voornemens? Meer bewegen, minder eten, vaker naar het theater, meer tijd voor vrienden maken of eens een goed boek lezen. En hoe staat het er nu voor, op de laatste dag van februari? Na al die winterse buien ben je misschien wel toe aan een beetje lente gevoel. Als je vanavond je huis uitkomt kunnen wij je helpen bovenstaande allemaal waar te maken. Je stapt met een paar vrienden op de fiets naar Theater Dakota om daar de bijzondere voorstelling In de Rondte te gaan zien.

Dichters, muzikanten, verhalenvertellers, singer-songwriters; bij In de Rondte staan ze tegelijkertijd op één podium. Gedichten worden ondersteund door muziek en prachtige songs versterkt door verhalen. Bijzondere combinaties die door de geïmproviseerde insteek op dat moment ontstaan.
In de Rondte is een programma van schrijver en singer-songwriter Eva Meijer en dichter Harry Zevenbergen. Geïnspireerd door het Amerikaanse In the Round staan vijf dichters, schrijvers, singer-songwriters en muzikanten in een halve cirkel op het podium. Om beurten dragen ze een gedicht of prozafragment voor of spelen ze een liedje. Hierbij spelen, praten en zingen ze in wisselende samenstellingen met elkaar mee. In Theater Dakota delen Eva en Harry het podium met dichteres Diann van Faassen en singer-songwriters Timo de la Mar en Vanessa Peters. Vanessa Peters, gerekend tot één van de beste singer-songwriters uit Texas, tourt voor het eerst in drie jaar weer door Nederland. Het optreden in Theater Dakota is de aftrap van haar tour.
Dat goede boek kun je even naast je neerleggen, vanavond lig je niet snackend en tv kijkend op de bank maar laat je je verrassen door poëzie, proza en muziek in het theater. Een mooi einde van februari en een frisse start voor maart. Laat de lente maar komen.

Informatie & kaartverkoop
In de Rondte, donderdag 28 februari, aanvang 20.15 uur, €12,-.
Kaartverkoop via www.theaterdakota.nl, telefonisch via 070 326 55 09 of aan de kassa van Theater Dakota (Zuidlarenstraat 57, 2545 VP Den Haag).

In de Rondte staat op donderdag 28 februari exclusief in Theater Dakota.
Theater en filmhuis Dakota is het nieuwste theater van Den Haag. Hét theater en filmhuis van stadsdeel Escamp met de nieuwste films en een verrassende veelheid aan voorstellingen. Van cabaret tot muziek en van toneel tot literatuur en dans. www.theaterdakota.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *