Kom woensdag 12 september 2018 netwerken bij Brouwerij de Prael!

Na de zomervakantie, op woensdag 12 september 2018, is het weer tijd voor een nieuwe netwerkborrel van de HBC. Voor deze editie zijn we te gast bij Brouwerij de Prael. Deze nieuwe locatie in het energiekwartier van Den Haag is onlangs geopend en biedt arbeidsplaatsen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Brouwerij de Prael netwerken netwerkborrel 12 september 2018

Bron: persbericht HBC

Arno Kooy – mede-oprichter De Prael: “Dertien jaar geleden kwam ons plan van de grond om het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te combineren met het brouwen van bier. De Prael staat voor zoveel meer dan alleen bier. De één werkt zeven dagen, de ander zeven minuten, maar iedereen is onderdeel van dezelfde grote familie. Werken met mensen en met bier is een gouden combinatie gebleken.”

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor HBC leden, introducés en voor gasten (niet-leden). We vragen aan gasten een bijdrage van € 25,- per persoon voor de netwerkborrel, direct te voldoen na inschrijving via iDEAL.

‘Arbeid, geduld en vakmanschap zijn de belangrijkste ingrediënten als je een ambachtelijk bier wilt brouwen’.

Praktische info
We ontvangen je graag om 19.30 uur en de avond duurt tot 22.30 uur. Naast de verschillende speciaalbieren die geproefd kunnen worden, is het tevens mogelijk om wijn en fris te bestellen. Vanzelfsprekend worden er borrelhapjes bij geserveerd.

Adres: Esperantoplein 20
Postcode: 2518 LE Den Haag

Aanmelden
Aanmelden voor de netwerkborrel bij Brouwerij de Prael kan via deze link. Fijne vakantie en graag tot op 12 september 2018!

1391 getoond, 135 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *