Kunstwedstrijd in Galerie KopS aan de Keizerstraat t/m 2 december 2017

Houkes

De eerste prijswinnaar Jon Houkes

Elke twee jaar organiseert de kunstenaarsvereniging Kunst op Scheveningen (KopS) een kunstmanifestatie. Ook dit jaar werden er veel werken ingezonden voor de 2e Kunstwedstrijd 2017. Het thema is dit keer “thuiskomen”.

De ruim 50 deelnemers die wonen op of een relatie hebben met Scheveningen, hebben zich verdiept in het thema en presenteren hun persoonlijke interpretaties in foto’s, schilderijen en 3D kunstwerken. Het werk is verrassend divers en van alle kanten is het thema “thuiskomen” belicht.

Een greep uit de inzendingen:

 

De kunstwerken zijn op 4 november 2017 beoordeeld door de vakjury op originaliteit en de toepassing van het thema. Deze vakjury bestond uit: Theo Janssen Fotograaf. Oprichter van Theo Janssen foto werken, Alfred Beekenkamp Beeldhouwer. Geeft workshops en werkt in opdracht en Jos van den Berg Schilderen en tekenen. Reizen is een inspiratiebron. Kom in de Galerie van KopS aan de Keizerstraat 71C kijken wie de 1e, 2e en 3e prijs wonnen.

Gedurende de gehele expositieperiode kunnen ook bezoekers hun voorkeur uitspreken voor een kunstwerk door middel van een stemformulier. Tijdens de feestelijke afsluiting op 2 december 2017 wordt de publieksprijs bekendgemaakt.

De werken zijn te bezichtigen t/m 2 december van vrijdag t/m zondag van 13:00 uur t/m 17:00 uur.

Haagse Dingen maakte een filmpje van de prijsuitreiking op 4 november 2017:

 

1222 getoond, 90 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *