Landelijke Open Huizen Dag: tips van Mevrouw de Aankoopmakelaar

Landelijke Open Huizen Dag 2017
Zaterdag 1 april 2017 is het weer landelijke Open Huizen Dag. De uitgelezen mogelijkheid om verschillende woningen vrijblijvend en zonder afspraak te bezichtigen.

Tips voor de koper van Mevrouw de Aankoopmakelaar
Voor de woningzoeker is de Open Huizen Dag een relaxte dag en de ideale gelegenheid om in een korte tijd zoveel mogelijk huizen van binnen te bekijken. U hebt echter wel beperkt tijd en om ervoor te zorgen dat u ook echt alle huizen hebt gezien is een goede voorbereiding het halve werk. Bekijk op Funda of uw droomhuis meedoet aan de Open Huizen Dag en stippel vervolgens een route uit. Zet alle adressen in een routeplanner en laat deze de snelste en eenvoudigste weg bepalen. Verdiep u daarna nog eens goed in de huizen en bedenk alvast waar u meer informatie over zou willen hebben, zodat u dat niet ter plekke nog moet gaan bedenken en kostbare tijd verspilt. Vergeet ook niet notities te maken. Bij het laatste huis weet u waarschijnlijk niet meer wat u precies van het eerste huis vond.

Vrijblijvend
Twee keer per jaar wordt er een landelijke Open Huizen Dag georganiseerd. Tijdens deze dag zetten woningen die zich hebben opgegeven hun deuren open voor breed publiek. U kunt zonder afspraak, tussen 11.00 en 15.00 uur vrijblijvend even binnenkijken. Niet elk huis doet echter mee van 11.00 tot 15.00 uur. Kopers let dus wel op de tijden. Al met al is de landelijke Open Huizen Dag een mooie kans om in korte tijd meerdere huizen te bekijken en vergelijken.

Kijk op Funda en ontdek welke huizen er allemaal meedoen aan de Open Huizen Dag en stippel uw route uit.

Droom huis gezien?…… neem dan contact op met Mevrouw de Aankoopmakelaar in uw regio!

1206 getoond, 38 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *